Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egyszerűen nem foglalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egyszerűen nem foglalkozik velünk, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Napi 8-10 órát dolgozik, változó, vagy 3, vagy 5 re ér haza. Reggel 6ra megy dolgozni.

Amikor haza jön, esik össze a fáradtságtól, fürdik, eszik, tvzik, 8-9fele alszik.

Itthon abszolút mindent én csinálok, van egy 9 hónapos kislányunk itthon vagyok vele. Főzök mire hazajön, kaját teszek neki másnapra, mosok főzök takarítok gyereket nevelek, bevásárolok stb. Én megértem, hogy elfárad, de sose bújna hozzám, nem jönne egy percig se megszeretgetni. Azt mondja a munkatársai sem csinálnak otthon semmit csak alszanak meg tvznek otthon. Régebben csak 3ig dolgozott, és volt hogy kérni mertem hogy segítsen teregessen ki pl, semmi megterhelő.. Hát megmondta hogy nem. Hétvégén sem segít semmit abszolút. Nem is kérek már semmit tőle.

Egyszer hétvégén kértem segítsen, lekiabált hogy akkor menjek ezentúl én dolgozni, ő meg itthon marad a gyerekkel. Nem azt kértem takarítsa ki a házat csak h porszívózza fel a szobát pl nem is az egész házat. De nem. Leordít, hogy ő hétköznap 10 órát dolgozik.

2-3hetente felhozom hogy jó lenne már együtt lenni, akkor kiakad hogy neki nincs kedve azért mert én őt b...tatom pl h segítsen, meg olyanokat mond, hogy nekem csak ekörül forog az életem, amiért 2-3hetente szeretnék vele lenni. Meg hogy akkor nekem egy 15 évesre van szükségem aki állandóan rajtam csüng...Havi kb egyszer vagyunk együtt mert ő fáradt, nem bír. Sehova nem jár el. Munka meg itthon.

Nagyon egyedül érzem magamat. Nem tudom mit tegyek. A gyerekkel kb annyit foglalkozik amíg melegítek neki vacsorát vagy lezuhanyzok este.

Tavasszal lesz az esküvőnk.

Teljesen el vagyok keseredve.

31 évesek vagyunk.

2019. szept. 26. 08:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/110 anonim ***** válasza:
82%

Dobd!

Költözz külön, de előtte mondd el, miért teszed, sokszor szóltál már, nem látsz változást, te nem akarsz így élni.

Azt akarod, hogy majd a gyereked is ilyen kapcsolatban legyen? Hogy ilyen példát lásson? Tedd azt, amit tanácsolná neki.

Egyébként már előtte is érzelmi zsaroló volt(addig nem kér meg, amíg mondani mered, hogy neked fontos), később csak rosszabb lesz.

Nem biztos, hogy találsz jobbat, de a bizonytalan jó jobb, mint a biztos rossz

2019. szept. 26. 13:09
 92/110 anonim ***** válasza:
20%

Kizárt, hogy a kérdező elköltözik a hapsitól. Dolgozni nem akar menni, mert ha akarna, a bölcsin már most gondolkodna, a GYED-e meg egyenlő lehet a nullával, már ha kap egyáltalán valamennyit.

Sajnos én az adott válaszaiból, és a kialakult helyzetből, plusz a felelőtlen gyerekvállalásból is azt látom, hogy úgyse tudná magát és a gyereket ellátni.

20-30e Ft gyerektartásból hova menne? Most is albérletben vannak. Max más nyakára tudna költözni, az meg nem egy nagy életpálya 31 évesen.

2019. szept. 26. 13:20
 93/110 anonim ***** válasza:
100%
93: fentebb írta, hogy havi 100 gyedet kap, az el is megy a csávó hiteleire, 100 az albira, és a maradék 100ból élnek.
2019. szept. 26. 13:31
 94/110 anonim ***** válasza:
2%
Kb 3x meg lett kérdezve, hogy miért nem adja bölcsibe a gyereket és megy vissza dolgozni, de nem válaszolt rá. Pedig azzal elköltözni is el tudna, vagy ha meg akarná mentené a házasságát, akkor levehetne 1 kis terhet a pasija válláról is.
2019. szept. 26. 13:32
 95/110 anonim ***** válasza:
10%
Én is pont ezt írtam: a kérdező semmi változásra nem hajlandó, de a hapsi azért lapátolja csak haza a pénzt, porszívózzon, teregessen, legyen a gyerekkel, legyen az asszonnyal, stb... Közben ő? Házisárkánykodik. Én a pasi helyében már rég bedobtam volna a törülközőt.
2019. szept. 26. 13:38
 96/110 anonim ***** válasza:
60%

Mert csak 9 hónapos a baba!

Menjen addig a rokonaihoz, amíg be nem tölti az 1-1,5 évet.

Gyed 100, családi 14 ezer.

Ebből a szüleinél megélhet rendesen.

2019. szept. 26. 13:38
 97/110 anonim ***** válasza:
88%

Aki 9 hónapos gyereket jelen helyzetben bölcsődébe küldene, annál nagy gondok vannak az emeleten.

Nagyon kiütközik, hogy a kibiceknek semmi se drága....

2019. szept. 26. 13:45
 98/110 anonim ***** válasza:
57%

És ha a szülők nem tudják megtenni, hogy befogadják őket? Mert nincs hely, vagy nincsenek jóban, vagy nem élnek?

Normális ember nem másnak szüli a gyerekét, hanem magának. Ezért sem értem, házasság, és megoldott lakhatás nélkül mi értelme volt szülni egy amúgy szar kapcsolatba?!

2019. szept. 26. 13:46
 99/110 anonim ***** válasza:
40%

Az én gyerekem is 9 hónaposan ment bölcsibe, akkor mivan? Egészséges, boldog gyerek.

Ami a kérdezőt illeti, a bölcsi szerintem sokkal jobb, mint mikor az apa ordít vele otthon.

2019. szept. 26. 13:47
 100/110 anonim ***** válasza:
34%

Én sem adnám szívesen bölcsibe a 9 hónapos gyerekemet, de van az a helyzet, ami megkívánja. Ez pedig pont olyan.

Apuka megszakad, hogy egy albérletet kigazdálkodjanak, anyuka meg veszi a 400 forintos gyűszűnyi bébiételt, és csodálkozik, hogy apuka feszkós. Azt írta a kérdező, a pénz miatt sok vita és számonkérés van.

Én csak abban bízok, hogy nem CSOK-ra akarnak házat venni, meg házasodni a tavasszal, mert akkor ebbe a diszfunkcionális kapcsolatba vállalnának még gyerekeket. Az meg nekik lenne a legszarabb.

2019. szept. 26. 13:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!