Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egyszerűen nem foglalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egyszerűen nem foglalkozik velünk, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Napi 8-10 órát dolgozik, változó, vagy 3, vagy 5 re ér haza. Reggel 6ra megy dolgozni.

Amikor haza jön, esik össze a fáradtságtól, fürdik, eszik, tvzik, 8-9fele alszik.

Itthon abszolút mindent én csinálok, van egy 9 hónapos kislányunk itthon vagyok vele. Főzök mire hazajön, kaját teszek neki másnapra, mosok főzök takarítok gyereket nevelek, bevásárolok stb. Én megértem, hogy elfárad, de sose bújna hozzám, nem jönne egy percig se megszeretgetni. Azt mondja a munkatársai sem csinálnak otthon semmit csak alszanak meg tvznek otthon. Régebben csak 3ig dolgozott, és volt hogy kérni mertem hogy segítsen teregessen ki pl, semmi megterhelő.. Hát megmondta hogy nem. Hétvégén sem segít semmit abszolút. Nem is kérek már semmit tőle.

Egyszer hétvégén kértem segítsen, lekiabált hogy akkor menjek ezentúl én dolgozni, ő meg itthon marad a gyerekkel. Nem azt kértem takarítsa ki a házat csak h porszívózza fel a szobát pl nem is az egész házat. De nem. Leordít, hogy ő hétköznap 10 órát dolgozik.

2-3hetente felhozom hogy jó lenne már együtt lenni, akkor kiakad hogy neki nincs kedve azért mert én őt b...tatom pl h segítsen, meg olyanokat mond, hogy nekem csak ekörül forog az életem, amiért 2-3hetente szeretnék vele lenni. Meg hogy akkor nekem egy 15 évesre van szükségem aki állandóan rajtam csüng...Havi kb egyszer vagyunk együtt mert ő fáradt, nem bír. Sehova nem jár el. Munka meg itthon.

Nagyon egyedül érzem magamat. Nem tudom mit tegyek. A gyerekkel kb annyit foglalkozik amíg melegítek neki vacsorát vagy lezuhanyzok este.

Tavasszal lesz az esküvőnk.

Teljesen el vagyok keseredve.

31 évesek vagyunk.

2019. szept. 26. 08:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/110 anonim ***** válasza:
13%

Nőként mondom, hogy sajnálom a barátodat. Ott van a nyakán egy gyerek, akit a háta közepére sem kíván, egy házisárkány barátnő, aki a semmire gyereket szült, és még a melója is sz@r.

Az ilyen "idilli családmodellből" szoktak apukák egyszer csak megpattani egy gyermektelen, gondtalan csitrivel, a környezet meg csodáljozik, hogy "pedig milyen szép család voltak" (a facebookon)....

2019. szept. 26. 10:05
 32/110 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 válaszoló...😂😂😂😂😂
2019. szept. 26. 10:10
 33/110 anonim ***** válasza:
23%

De amúgy sok mindent nem értek. Oké, nyilván segítsen be az ember, de ha 10 órát dolgozik (és megterhelő a munkája), akkor mi a francért cseszegeted azzal, hogy teregessen ki vagy porszívózzon?

Szerintem hulla fáradt a nyomorult és amikor hazaér, akkor nem tud kussban pihenni pár órát, mert a gyerek üvölt, te meg osztod ki neki a feladatokat, pedig be sem lépett az ajtón.

Ráadásul 1 fizetés kiesett ugye, neki kell előteremtenie mindent: albérlet, kaja, adósságok stb. Gondolom nem viccből húz le 10 órákat egy gyárban, ennyire senki nem sztahanovista.

2019. szept. 26. 10:10
 34/110 A kérdező kommentje:

8 órába vették fel. Utána időre kell mindig munkát csinálni ezért tolódott.

Nem este 6kor csesztetem bdki, hanem amikor 3 kor hazajött és látja hogy főzök még közbe gyereket etetek, közbe lejár a mosógép kérem dobálja már ki a ruhákat kerek perec azt mondja nem. És nem a küszöbön áll mikor kérem itthon van már egy ideje

Utána meg kiabál az ágyból hogy mikor viszem a kaját amikor egyszerre 3 dolgot csinálok.. Hétvégén szombat délután pl amit lemorzsáz az ágy mellé megkérem h porszívózza fel arra is azt mondja nem! Én meg megyek mint a hülye bmeg és viszem ki a tányért porszívózok utána hiába mondom h a konyhába egyen, nem hajlandó

És képzeld kussba vagyok a gyerekkel a szobájába ő meg a hálóba fekszik tvzik

2019. szept. 26. 10:17
 35/110 A kérdező kommentje:

Az adósság 100 ezer ft a gyedem!

Amit keres 200 at abból 100 az albérlet, 100 ból meg élünk hú de jó anyagi körülmény..

2019. szept. 26. 10:18
 36/110 anonim ***** válasza:
20%

Nekem te sem tűnsz egy boldog és kiegyensúlyozott nőnek a sűrű b..dmegolásaid közepette... de nyilván mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja. :)

Csak a kisgyereket sajnálom, hogy ebben a nagy rakás kakiban (vagy még nagyobban) kell felnőnie.

2019. szept. 26. 10:21
 37/110 anonim ***** válasza:
98%
200e Ft-ra, amiből 100 elmegy adósságra, normalis ember nem vállal gyereket. Házasságon kívül. Albérletbe.
2019. szept. 26. 10:24
 38/110 anonim ***** válasza:
97%
A 100 ezer megélni az lóphasz. Miből akartok ti lakást venni?
2019. szept. 26. 10:27
 39/110 A kérdező kommentje:

Akkor derült ki h adóssága van, mikor megváltoztattuk az állandó lakcímét kb fél éve. Csak az előző lakcímére a volt nőjéhez mentek a felszólítások amikről ő meg nem szólt...

Ahhoz neked egyébként mi közöd h miből veszünk házat? Megvan rá a pénzünk. És nem abból hogy ő a gyárba túl hajtja magát.

Azért bmegoltam mert miket írnak egyesek eszen megáll

2019. szept. 26. 10:31
 40/110 A kérdező kommentje:
Nem 200 ezer az összpénz hanem 300
2019. szept. 26. 10:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!