Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem megcsalt majd hosszas veszekedes utan kitett a lakásából. Mit tennétek?
Van 3 gyerekünk. A nagyobb, a fiam 3 eves lesz a ket kisebb 1 eves (ok iker lanyok).
Sem fizikailag sem anyagilag sem lelkileg nem tudom őket jelenleg ellátni. Jelenleg az apai nagymamánál vannak, de az apjuk az új nővel szeretne lenni a nagymama meg oreg és eleg beteg. Nincs mas segitsegem, nekem nincs testérem, se szüleim. Lakasom van de csak masfel szobas, meg ket kisagy sem fer el a szobaban, 8 órás munkaba nem tudok visszamenni. Jarok orvoshoz, kezelnek de nem lett jobb ettol a helyzetem. A ferjem válni akar, a gyerekeket meg intezetbe akarja adni, mert ő neki nem fer bele az életébe most 3 kisbaba. (nekem sem) jelenleg probalom megteremteni a felteteleket hogy labra alljak, de felek ez az allat addigra beadja a gyerekeket.
Penzt nekem nem ad sőt tolem ker, mert hogy nala vannak a gyerekek hivatalosan.
39es. Ez lenne? Nincs igazad de igy legalabb oszinte voltal. Lehet az a baj, hogy en sosem futottam senki után es o sem utanam de ez RESZLETKERDES. Azt hittem ez mar atment. A gyerekek erdekelnek, az apjuk nem, de ha betettem volna abba a kategoriaba atrakatjak.
Tenyleg köszi mindenkinek. Aki normalisan írta le amit akart hozzafuzni, annál tobbsegebe pontoztam aki nem, annal inkább nem nyomtam semmit de nem pontoztam le. Kicsit mar banom, hogy kiirtam.
Kedves Kérdező!
Sose bánd, ha őszinte lehetsz és vagy is...
Őszinte kérdésre, látod... őszinte válaszok születnek. És ne törődj azzal, ha Mások másképpen gondolkodnak, hogy más-más a véleményük.
Legalább valamennyire tisztábban látod, h. ki mit gondol (és ki is fejti!) egy probléma-felvetés kapcsán.
De, azért Te is tisztában vagy azzal, hogy ezen vélemények összessége nem egy reprezentatív felmérés eredménye. Közel sem. Ahhoz legalább tízezer független választ-véleményt kellett volna végigolvasnod...
Ezért is mondom, ne vedd a lelkedre, ha valaki(k) nem olyan választ adtak, ami tetszetősen és szépen szólóak, amik jól hangzanak. Sokszor azon válaszok állnak a legközelebb az igazsághoz, amelyek a leginkább kellemetlenül érintenek, mert nyersen őszinték! (Nem a bántó hangvételűre és ítélkezőkre értem.)
Inkább gondold át... mit is lehetne a legcélszerűbb tenned.
Például volt, aki ügyvédet javasolt... ez sem egy utolsó szempont a Te helyzetedben.
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!