Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az a hűtlen fél valójában, aki túlságosan féltékeny a másikra?
Talán hallottatok már róla, ha nem, elmondom. Arról van szó, hogy állítólag aki irreális módon féltékeny a párjára és számon kéri, ellenőrizgeti, az valójában a megcsaló fél. Én nem hittem, de beigazolódott, hogy igaz.
Egyik ismerősömet is a párja állandóan szekálta a féltékenységével, mindenkire féltékeny volt, és mégis róla derült ki hogy megcsalta az ismerősömet. :-O
Ez miért van? Mi az oka?
En peldaul nem csaltam meg az elettarsam soha. ellenorizgetem meg feltekenykedek,mert hazugsagokon kaptam mas temaban tobbszor. Emiatt nem tudok megbizni benne. Sajnos egyre jobban olyan dolgok derulnek ki,h lehet ,h csalt.
N
Lehet kicsit hülyén fogalmaztam.
Nyilván nem mindenki hűtlen, aki féltékeny a párjára.
Én azokra értettem, akik minden ok nélkük, teljesen alaptalanul féltékenyek a párjukra és ellenőrízgetik, majd róluk derül ki ők a megcsaló fél.
Az ismerősöm soha nem csalta meg a párját, mégis a párja állandóan számon kérte, veszekedett vele, és róla derült ki ő csalta meg az ismerősömet.
Magából indul ki.
Sokszor van olyan, hogy valakit hónapokig csalnak, mégse veszi észre. Egyszerűen azért, mert megbízik a másikban, fel se merül benne, hogy meg tudná csalni.
Ugyanez fordítva: nem hiszi el, hogy a másik kibírja, hogy hűséges, mert ő sem képes rá. Azért kutat a telefonban, mert ő is törölgeti az üzeneteket, azért mászkál be a munkahelyére, mert ő is ott tud legkönnyebben ismerkedni...
Egyúttal önigazolást keres arra, hogy a párja se jobb nála, megérdemli, hogy megcsalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!