Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan féltékeny?
Napokkal ezelőtt történt, de úgy gondoltam kiírom. Van a közelünkben egy 3* szálloda és tartozik hozzá egy nyitott uszómedence napozóágyakkal. A medencét bárki használhatja ha fogyaszt a szálloda éttermi/bár részlegéről. Nagyon szép és kulturált hely, évekkel ezelőtt sokat jártam oda napozni.
Késöbb összejöttem a jelenlegi barátommal és nem mentem.
Mostanában eszembejutott és elakartam menni napozni amikor még meleg volt. Amikor megemlítettem a barátomnak nagyon ideges lett. Ordított velem hogy komolyan gondolom-e hogy egyedül megyek napozni oda? Egyedül nem menehetek napozni! Mit szólnék ha ő csinálná ugyanezt velem? Csak napozni szerettem volna, nem értem mi a rossz ebben..
Úgy érzem hogy ez már túlkapás a részéről és csak a féltékenységét probálja kordában tartani:(
Nincs messze, 2 km körübelül.
Tudom hogy nem jön, már mondta korábban is amikor rákérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!