Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem megcsalt majd hosszas veszekedes utan kitett a lakásából. Mit tennétek?
Van 3 gyerekünk. A nagyobb, a fiam 3 eves lesz a ket kisebb 1 eves (ok iker lanyok).
Sem fizikailag sem anyagilag sem lelkileg nem tudom őket jelenleg ellátni. Jelenleg az apai nagymamánál vannak, de az apjuk az új nővel szeretne lenni a nagymama meg oreg és eleg beteg. Nincs mas segitsegem, nekem nincs testérem, se szüleim. Lakasom van de csak masfel szobas, meg ket kisagy sem fer el a szobaban, 8 órás munkaba nem tudok visszamenni. Jarok orvoshoz, kezelnek de nem lett jobb ettol a helyzetem. A ferjem válni akar, a gyerekeket meg intezetbe akarja adni, mert ő neki nem fer bele az életébe most 3 kisbaba. (nekem sem) jelenleg probalom megteremteni a felteteleket hogy labra alljak, de felek ez az allat addigra beadja a gyerekeket.
Penzt nekem nem ad sőt tolem ker, mert hogy nala vannak a gyerekek hivatalosan.
Semmilyen rokonod nincsen, aki segítsen?
Ha ez tényleg igaz a férjedről, akkor jobb is, hogy elváltok, ilyen féreggel egy percet se kell lenni.
Milyen betegséged van?
Otthon voltál ezekszerint esdig gyesen az 1 èvesekkel.Akkor milyen pènzt akar??
Nem teljesen értelek. Dolgoztál gyerekvállalás előtt? Tehát ha 1 éveseid vannak akkor velük gyed-en vagy nem? Illetve ha van lakásod az nem közös házasságon belül? Vagy 2 külön lakásotok volt és a férjednél laktatok?
Ha hivatalosan nála vannak a gyerekek, akkor azt kell mondjam jogosan kér pénzt tőled törvény szerint. Miért akarod hogy neked adjon pénzt, ha nem nálad vannak?
Menj el dolgozni és teremtsd meg a feltételeket, aztán vedd magadhoz a gyerekeid. Közben meg válj el.
A csaladi potlekot akarja. Nincs tenyleg. Par kolleganom van bp-en akik neha tudnanak segiteni anyam alkoholista apam nem el. Nem tudok rola, hogy lenne testverem vagy feltestverem. Apamnak van egy novere de vagy 80 eves es neki sincs gyereke, tole orokoltem a lakasom mert o mar otthonban el.
Mentalis betegsegem van. (tudom, sokaknak ez nem betegseg de sajnos a lanyok utan fokozódott és sajnos meg hosszu ut all elottem, hogy csak a kozelebe erjek annak amivel alkalmas lennek ellatni 3gyereket)
Igen, dolgoztam 7eve mar a fiam születése elott de 3muszakban.
A fiam es a lanyaim kozott nem dolgoztam, veszelyeztetett terhesen tappenzen voltam.
A munkahelyen nem tudnak alkalmazni 4oraba, mert muszak van bár allitolag nem mehetek be amugy sem ejszakara torveny szerint a munkaugyes no ezt mondta. Nem tudnám amugy se hova tenni a gyerekeket. Igen a lakasom mar egy ideje megvan eddug ki volt adva
#3: Ne haragudj, de én is ismerek mentális betegséggel élő édesanyát és amióta terhes lett, kompenzált az állapota - tehát jár orvoshoz, de összeszedte magát a gyerek kedvéért és rehabos munkát keresett, szedi rendesen a gyógyszereit és nincs vele probléma. Bizony vannak napok amikor neki is nehezére esik felkelnie de elég nagy motiváció hogy gondoskodnia kell a gyerekéről.
Neked 3 is van, tehát még több a motivációd. Szedd össze magad.
Nála vannak a gyerekek, miért adna neked pénzt?
Miért nem tudod a gyerekeket a másfél szobás lakásba vinni?
Valaki írta a csp-t, na azt nem fog kapni az apa, ha nevelőotthonba adja a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!