Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit csalt már meg a párja. Hogyan derült ki? Voltak előjelei amiket észre vettél?
Ha csaltak már meg kérlek írd le a tapasztalataid.
Nagyon sokat segítene 😀
Az alkalmikat nem vettem észre, viszont amikor már frankón tartott szeretőt, ott kezdett gyanús lenni a dolog.
Feszült volt, nem nézett a szemembe stb.
Ja igen.
Ez nálunk is megvolt, hogy mindenféle segg fej voltam, csak úgy szimplán.
Utólag. Előtte úgy téve, mintha nem. Ócska mesékkel tarkítva. A hibás én voltam, mint minden másért is az életben.
De jó tapasztalat volt, bevésni az elmémbe, hogy sosem szabad megbízni senkiben. Ez az örök szabály.
Először közös gepen társkeresős leveleket találtam.
Utána meghallottam hogy vkinek suttogva mondja szeretlek...
Aztan volt hogy megérzes alapon belenéztem a telójába (eltűnt munka utan de nem hazajött és csak szemlesütve magyarazott majd hirtelen elkanyarodott a tárgyról), persze találtam félreérthetetlen SMS-t.
A neten ha beszelt mindig elkattintotta az ablakot ha a közelében jártam.
Utolsónál sajat magát buktatta le, automatikus bejelentkezésre rakta a skype-ját :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!