Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nálatok hogy derült ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hogy derült ki a félrelépés?

Figyelt kérdés
Szerencsére nincs okom aggodalomra szerintem, csak kíváncsi vagyok, ki hogy bukott le. Esetleg "nyomoztatok" vagy teljesen véletlen történt?
2018. jún. 22. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Az asszonynak törölték a járatát, így hazajött a reptérről.
2018. jún. 22. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
A feleségemnek 6 év házasság után hirtelen hpv fertőzése lett,én pedig rendes férj létemre (mint mindig)bekísértem a nőgyógyászához.A rendelőben a paraván mögül a doki gratulált nekem,hogy a feleségem kb.5 hetes terhes.Mivel a csajszi a nőgyógyászati problémák miatt nem szexelt velem majdnem 3 hónapja,így egyből leesett a tantusz.Már mi is éppen terveztük a gyereket,így eléggé villámcsapásként ért.Egyetlen egyszer csalt meg és az előváladéktól lett terhes.
2018. jún. 22. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

72% Ez durva...

1. Ráírt a csaj msn-en (nem facebook), amikor a gépénél játszottam és az felvillant. Mivel tudtam, hogy ez a lány nagy szerelme volt régen, ráklikkeltem. A csaj konkrétan arra kérdezett rá, hogy akkor mennek-e együtt arra a bizonyos fesztiválra. Itt elvileg nem történt fizikális megcsalás, a csaj csak hülyítette, de nagyon szarul esett akkor is. Főleg azért, mert a lány tényleg csak játszott a fiúkkal, imádta, ha futnak utána, és ex-barátomat szemfülesebbnek hittem ennél. Plusz barátom olyan szépeket írt neki, amiket nekem sose mondott, teljesen odáig volt érte, miközben én folyamatosan ingáztam hozzá a másik városba, suli, munka mellett.

2 Másik ex, ők lebuktak, csókolóztak a buli közepén, azt hitték hazamentem. Itt én voltam a hülye, mert elég egyértelmű jelei voltak, csak a homokba dugtam a fejem.

2018. jún. 22. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Előbb értem haza a munkábol és alatta volt a legjobb barátnőm,azt hittem ott süllyedek el a szégyentől,és kapok agyvérzést egyszerre. :(
2018. jún. 22. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
Álnéven elkezdett zaklatni a szeretője. Azt hitte, ha én megtudom, akkor majd ők boldogan élnek, míg meg nem halnak.
2018. jún. 23. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!