Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz szól a kérdés akik benne maradtak egy olyan házasságban ahol történt félrelépés. Mi zajlott le bennetek mikor tudomást szereztetek róla, és milyen feltételekkel maradhatott a hűtlen?
én olyan helyzetben voltam, ahol belem kavart valaki, teljesen hazudott, megvezetett a kapcsolata felől, előadta, hogy szar otthon és szakítana.
kiderült, hogy nem, sőt, eljegyezte a párját.
mikor a nő megtudta, mi zajlott, akkor engem hibáztatott, csakis engem, holott pasija kezdett ki velem.
vannak ilyen agyament, társfüggő szukák, akik bármi áron kitartanak, és képesek a saját agyukat is átvberni, és megideológizálni a történteket, amiben ő meg a párjuk az áldozat.
azzal nem akarnak, nem tudnak szembenézni, hogy valami nem stimmelt közöttükm, azért keresett külső kapcsolatot a párjuk.
és az ilyen nőket sajnálni sem tudom, csak lenézem.
1. Ha mar feltetelektol beszelsz, te sem szereted ot. Zsarolassal nem osszetarthato egy kapcsolat.
2. Megtortenik ujra, te is tudod.
3. Halalra alaznak.
Akkor meg minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!