Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak meglepődve azok az emberek, akik gyanút ébresztenek a másikban? A párjuk viszont minden lehetséges eszközzel kiszeretné nyomozni az igazat, mert ők nem vallják be sehogyan sem, ha csalnak. Miért kell ezen felháborodni?
Saját maguknak köszönhetik az egészet, ha képtelenek vallani.
Bizalom is csak addig van teljes mértékben, amíg nincs ok arra, hogy ne legyen.
2-es, nem biztos, hogy kiderül a hűtlensége.Elég sokan nagyon ügyesek, hosszú időn keresztül is képesek úgy csinálni a dolgaikat, hogy az ne derüljön ki a párjuk számára.Vannak azért, akik előbb-utóbb hibáznak, és kezdődik a gyanúsítgatás.Erről szól a kérdésem is, hogy miért lepődnek meg, ha ez bekövetkezik?
Szánalmas, nem szánalmas a nyomozgatás, de a gyanú még nem egyenlő a bizonyítékkal.
Mert fosnak h találnak valamit!
Es legtöbbször van is mit!
Bizalom ide v oda!Több az aranya a megcsalasnak mint a hüsegnek.
Es bizony barkit lòvá tehetnek.
Ha nekem is furcsa valami en is utanajarok
ezzel nincs semmi baj
a legtöbb esetben ugyse valljak be amit kell
Persze ha ügyet sem vetnek a gyanus dolgokra,es kiderülne h honapok ota csalnak...
Biztos en lennek a naiv hülye aki olyan vak volt h nem vett eszre semmit,nem nezett utana semminek es ugy kell nekem
De ha utananezek azert vagyok szemet mert nem bizom?
Barmit csinal az ember mas ugyis jobban tudja mit tegyen!
Barmit csinalunk mas szerint szanalmasak vagyunk
Sokmindenkit atvernek van aki hagyja,van aki nem...
Aki hagyja evekig csaljak,aki nem es nyomoz azt lehet h hetekig csak
ez a nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!