Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a lehetséges gyanús dolgok egy megcsalásra?
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi amikből kisült, h az egyik fél megcsalja a másikat. Mi válhat gyanússá? Ti hogy jöttetek rá? Nyomoztatok?
Mostanság a párom furán viselkedik, fura módon mindig hordozza a telefonját magával, amit eddig sosem tett. Mondta, h ma délben eljön a munkahelyéről, mert hosszabb szabadot akar magának. Az előbb ráhívtam, h megérdeklődjem, h merre jár. Ő szinte susogott a telefonba, próbáltam a háttérből kiszűrni hangokat de síri csend, 1-2 motoszkáló hang, mire ő nyugodt hangnemben, h 2 órát mondott, h eljön a cégből, én vissza, h úgy emlékszem, h déli 12 órát említett és mint akinek hirtelen leesett, h tényleg ezt mondta, gyorsan kijavította magát, h "jaj tényleg, elfelejtettem, h tényleg délt mondtam, de 2-kor megyek csak el!". Ilyeneket sosem szokott elfelejteni.. Nem tudom. Igyekszem úgy leírni a szitut, h érthető legyen, szóval bocsánat ha kusza az egész a megfogalmazással együtt!
Ha böngészik a facebookján, akkor rápillantok és a chatfalán olyan női ismerősök villannak ki a TOP részben, akik számomra ismeretlenek és akikről én sosem hallottam. Utána jártam neten, h miszerint dobálja előre az ismerősöket és h ez már régóta vitatott téma. Valakik szerint köze van a rákeresett, illetve időnként/folyamatos kapcsolatot tartóakkal, valaki szerint csak random dobálja be előre a személyeket, de a 95%-ban olyanokat találtam válaszul, h vagy egyik fél vagy a másik(adatlapra kattintással, képek nézegetésével) valamilyen kapcsolatban van a profillal!
Tuti megcsal :D
Én is volt már hogy csaltam meg barátnőt és többek között kb ilyeneket is csináltam.
De szerintem először csinálhatja az életében, ezért nem túl figyelmes, körültekintő. Azóta én kifejlesztettem módszereket, hogy sokkal megnehezítsem a lebukást.
Abból kell kiindulni, hogy az egyik mindig megcsalja a másikat.
Nem tudom miért van ez így, de már régóta ezt tapasztalom, hallom, olvasom - az emberi természet furcsasága.
Tehát ha nem te csalsz, akkor jóeséllyel a partnered teszi, ilyen egyszerű.
Nem mindig érdemes ezt kutatni, vagy figyelembe venni, sokszor önmaguktól elsimulnak a dolgok, mérlegelni kell.
Nekem a női megérzésem volt az, ami megmondta mikor hol kell megnézzem a dolgokat,mert a kedves férjem nem annyira amatőr, mint a Te párod. Én ha nem néznék a telefonjába -ahol mondjuk amator mondom nem rendszeresen törli a beszelgeteseket-akkor nem tűnne fel a viselkedésén a változás.
Nincs egy hete hogy én voltam a leggyonyorubb, legsexibb nő a világon -számára- másnap azert trécselt a cigányasszonnyal. -.- Ne légy naiv.
Elég sok mindent leírtál, amiből azt lehet minimum sejteni,hogy nem őszinte veled. A teljes bizalom, meg az őszinteség, szerintem minden párkapcsolat alapja.Ez, így Neked,ha nem is szenvedés, de nem jó.Mielőbb tisztázni kellene. A halogatás, csak ront a helyzeten.Ne vádold, csak beszélgessetek.Megérzed, hidd el.
F/31
Lenne még ezzel kapcsolatban kérdésem...
Még májusban, amikor még ő is egyetemre járt és kollégiumba, akkor elmentem hozzá. Amint beléptem a szobába, rögtön azzal jött, h "ha esetleg eldobsz valamit a kukába és látsz ott 2 használt gumit, akkor figyelmeztetlek, h nem az amire gondolsz, csak kipróbáltam milyen abban maszturbálni,csak szólók, nehogy azért legyen félreértés, h nem szóltam és akkor kombinálsz!".... Neki akkor volt a fiókjába óvszer, onnan vette. Ez azóta is foglalkoztat, főleg mostanában jött bennem elő újra, mert 2 hónapra le kellett állnom az antibébivel és gumival védekeztünk és elkezdte, h "alig várom, h újra szedd, mert kényelmetlen ez a gumival való szex". Anno erre a "maszturbálok gumiba" dologra azt mondta, h milyen jó volt... Akkor most mi?! Szerintetek is megcsalt akkor? Kérlek írjatok minél előbb :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!