Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A ferjem megcsalt majd hosszas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem megcsalt majd hosszas veszekedes utan kitett a lakásából. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van 3 gyerekünk. A nagyobb, a fiam 3 eves lesz a ket kisebb 1 eves (ok iker lanyok).

Sem fizikailag sem anyagilag sem lelkileg nem tudom őket jelenleg ellátni. Jelenleg az apai nagymamánál vannak, de az apjuk az új nővel szeretne lenni a nagymama meg oreg és eleg beteg. Nincs mas segitsegem, nekem nincs testérem, se szüleim. Lakasom van de csak masfel szobas, meg ket kisagy sem fer el a szobaban, 8 órás munkaba nem tudok visszamenni. Jarok orvoshoz, kezelnek de nem lett jobb ettol a helyzetem. A ferjem válni akar, a gyerekeket meg intezetbe akarja adni, mert ő neki nem fer bele az életébe most 3 kisbaba. (nekem sem) jelenleg probalom megteremteni a felteteleket hogy labra alljak, de felek ez az allat addigra beadja a gyerekeket.

Penzt nekem nem ad sőt tolem ker, mert hogy nala vannak a gyerekek hivatalosan.

2019. jún. 29. 13:33
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Nem mentegetozok. En hibaztam. Mikor bejelentette hogy ennyi volt elmentem egy napra de utana nem tudtam mar visszamenni. Anyosomnak teljesen mindegy nem szeretett sosem a gyerekeinket se, a celja, hogy neki ne kelljen ezzel bajlodnia. Mindegy is nem szeretnem ha bantatananak még itt is, hagyjuk is, többet nem szetetnek mondani magamrol, lenyeg a végeredmény, az én lakásom gyakoatilag alkalmatlan arra, hogy oda menjunk a munkahelyen nem tudnak alkalmazni ahogy en tudnam csinalni a ferjem meg leirtam milyen.
2019. jún. 29. 14:19
 12/44 anonim ***** válasza:
59%
Hogyan tudtál három gyereket szülni neki? Azt ne mondd, hogy ennyire félre ismerted.
2019. jún. 29. 14:40
 13/44 A kérdező kommentje:
Számít ez?
2019. jún. 29. 14:48
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Most felesleges azt irni hogy miért szült neki miért így ...

Már a jelenlegi helyzetet kell megoldani

Ha van lakásod költözz oda elfértek szűkösen azért és akkor 3hyerekre lehetsz főállású anya ,nem maradsz pénz nélkül később meg ha nagyobbak tudsz munkát vallalni.

A gyerekeid nézd ,azt hogy miattuk kibirod mert nem akarod h intézetbe vigyek őket !

2019. jún. 29. 14:50
 15/44 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudok együttérezni veled.

Kipottyantottál három purgyét, akiket valami oknál fogva nem vagy hajlandó magadhoz venni, ott is hagytad őket, de a férjed pénzeljen. Én is kiraktalak volna.

2019. jún. 29. 14:51
 16/44 A kérdező kommentje:

En is igy latom, utolag mar, hogy egy gyereket sem kellett volna. (mellékesen az ikreket nem külön - kulon dontottuk el, hogy masodik harmadik.. Jottek..)

Igyekszem köszönöm. Jelenleg a ferjem azon van, hogy ne tudjam elvinni oke, de ehhez szerintem nincs joga. Nem mondtam le róluk

2019. jún. 29. 14:55
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Ne is mondj le róluk!

Már nagyon nagy előnyöd van a saját lakással az egy biztos pont

A többi majd alakul csak gondoskodj szépen a gyerekekről

2019. jún. 29. 14:56
 18/44 A kérdező kommentje:
Rendben 15ös, oriasit lenditettel a helyzeten. Remelem majd egyszer neked is kene par jo otlet vagy batoritas, jo szo akarmi aztan valaki megadja amit te nekem. Kulon köszönöm h purgyenak hivtad a gyerekeim.
2019. jún. 29. 14:57
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Ne a 15el törődj ,negativ emberek mindigis lesznek

Hanem próbálj erős lenni és talpra állni!! Megmutatni h képes vagy megoldani és nem dobod el a gyerekeket.

2019. jún. 29. 15:02
 20/44 anonim ***** válasza:
23%

Mit bátorítsalak? Ezt írtad:

ő neki nem fer bele az életébe most 3 kisbaba. (nekem sem)

Most simogassam meg a buksidat?

#15. voltam, további kellemes picsogást.

2019. jún. 29. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!