Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem megcsalt majd hosszas veszekedes utan kitett a lakásából. Mit tennétek?
Van 3 gyerekünk. A nagyobb, a fiam 3 eves lesz a ket kisebb 1 eves (ok iker lanyok).
Sem fizikailag sem anyagilag sem lelkileg nem tudom őket jelenleg ellátni. Jelenleg az apai nagymamánál vannak, de az apjuk az új nővel szeretne lenni a nagymama meg oreg és eleg beteg. Nincs mas segitsegem, nekem nincs testérem, se szüleim. Lakasom van de csak masfel szobas, meg ket kisagy sem fer el a szobaban, 8 órás munkaba nem tudok visszamenni. Jarok orvoshoz, kezelnek de nem lett jobb ettol a helyzetem. A ferjem válni akar, a gyerekeket meg intezetbe akarja adni, mert ő neki nem fer bele az életébe most 3 kisbaba. (nekem sem) jelenleg probalom megteremteni a felteteleket hogy labra alljak, de felek ez az allat addigra beadja a gyerekeket.
Penzt nekem nem ad sőt tolem ker, mert hogy nala vannak a gyerekek hivatalosan.
Most felesleges azt irni hogy miért szült neki miért így ...
Már a jelenlegi helyzetet kell megoldani
Ha van lakásod költözz oda elfértek szűkösen azért és akkor 3hyerekre lehetsz főállású anya ,nem maradsz pénz nélkül később meg ha nagyobbak tudsz munkát vallalni.
A gyerekeid nézd ,azt hogy miattuk kibirod mert nem akarod h intézetbe vigyek őket !
Nem tudok együttérezni veled.
Kipottyantottál három purgyét, akiket valami oknál fogva nem vagy hajlandó magadhoz venni, ott is hagytad őket, de a férjed pénzeljen. Én is kiraktalak volna.
En is igy latom, utolag mar, hogy egy gyereket sem kellett volna. (mellékesen az ikreket nem külön - kulon dontottuk el, hogy masodik harmadik.. Jottek..)
Igyekszem köszönöm. Jelenleg a ferjem azon van, hogy ne tudjam elvinni oke, de ehhez szerintem nincs joga. Nem mondtam le róluk
Ne is mondj le róluk!
Már nagyon nagy előnyöd van a saját lakással az egy biztos pont
A többi majd alakul csak gondoskodj szépen a gyerekekről
Ne a 15el törődj ,negativ emberek mindigis lesznek
Hanem próbálj erős lenni és talpra állni!! Megmutatni h képes vagy megoldani és nem dobod el a gyerekeket.
Mit bátorítsalak? Ezt írtad:
ő neki nem fer bele az életébe most 3 kisbaba. (nekem sem)
Most simogassam meg a buksidat?
#15. voltam, további kellemes picsogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!