Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalni vagy megütni nagyobb szemetség egy nőt?
Mind a kettő gáz.
Inkább beszéld meg vele a problémát, ha nem megy, akkor szakíts. Ennyi.
Ja, és ha megütsz egy nőt, akkor csak egy hímnemű p..cs vagy, aki visszaélt a fizikai erejével. A fizikai erőszak csak rossz útra vezet.
Mindkettő egyforma mértékben, csak éppen másképp.
Mind a kettő a pasi szellemi és érzelmi visszamaradottságát sugallja. Az egyikkel lelkileg, a másikkal fizikailag bántod.
Ha megütöd, gyenge vagy, ha megcsalod, gerinctelen. Válassz, szerinted melyik a jobb. Szerintem egyformán szemétség mind a kettő.
nő vagyok.
Az ilyen ember, aki bármelyikre hajlandó, az a gáz. Nem a tett, hanem maga az ember!
27F
A nő nem egy tárgy, nem "játszunk" vele (vagy ütjük), tisztelni, szeretni kell, és aki erre képtelen, az a gáz!
27F
Megütni soha nem ütött, azt nem tűrtem volna el...még részegen se tett ilyet.
Szemétség megcsalni, azt 1x megtette, de megértettem miért, változtattunk, és újrakezdtük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!