Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak kevésbé fontos a szex, akkor nagyobb eséllyel lesz hűséges egy hosszú távú kapcsolatban?
:D :D :D :D
Komolyan, idáig fajult az emberiség?
Mi összefüggés van a kettő között?
Léteznek aszexuálisak, akiknek nem fontos annyira a szex.
A megcsalás egyén függvénye.
Nehogy azt mond már, hogy nagyobb eséllyel az aszexuálisak a hűségesek?? :D
A hűség DÖNTÉS KÉRDÉSE!!!!!
Figyelj, én csakis komoly kapcsolatban szerelmeskedek egy nővel, és olyankor napjában 2-3 aktus is lazán jöhet, sőt, lehet, hogy több is, ha a hangulat úgy hozza. De eddig is volt már olyan, hogy a fáradtságtól kimaradt 1-2 nap a szex. Ettől függetlenül én évekig is kibírnám társ és szex nélkül, most is jó ideje nincs senkim, így nem is élek nemi életet. Nekem ehhez szerelem, kapcsolat kell!
A hűség nem ebben méretik. Az egy tudatos döntés eredménye, az értelem felülírja esetében az érzelmeket, kontrollált állapotot jelent, mert az ördög folyamatosan kísérti az embert. Attól, hogy kevesebb lenne a szex a leendő kapcsolatomban, mint amennyit én igényelnék, még nem fogom megcsalni a partneremet. Megpróbálnám vele megbeszélni, hogy mi az oka a gyengébb libidójának és, ha nagyon nem egyezünk ilyen téren, előbb szakítok vele. Érted? Nem azon múlik, ha kevésszer igényli a szexet, akkor hűségesebb az az ember. Láttam én már olyat, aki heti 1 szexszel beérte a társával, elvileg szerelmes is volt belé, aztán elgyengült és lefeküdt mással.
Na puff...0%. (??????)
Írja már meg nekem privátban az a Valaki, hogy mi a jóqrvaéletbüdösfaszát pontozott le!
"Ha egy férfinak kevésbé fontos a szex, akkor nagyobb eséllyel lesz hűséges egy hosszú távú kapcsolatban?"
Haha :D Csak ebben az esetben inkább őt magát csalják meg. És a legtöbb ember inkább lenne megcsaló, minthogy őt csalják meg.
Két típusa van ilyen szempontból a férfiaknak: akikben sok a tesztoszteron és akikben kevesebb. Külsőleg is felismerhetők, mivel a tesztoszteronban gazdag férfi maszkulin kinézetű (izmosabb, vastagabb test/testrészek, több szőr), míg a kevésbé tesztoszteronos értelemszerűen ennek ellentéte.
A szexuális vágy alapvetően ennek (az egyik) függvénye, így a maszkulin férfi több szexet igényel. Ha valakinek kevésbé fontos a szex az jó eséllyel inkább ezzel fog összefüggeni. Egyes pszichológiai kutatások amúgy pont azt állapították meg, hogy a nők, peteéréskor a maszkulin férfiakhoz vonzódnak, míg az utód születésekor pont az ellenkezőjét keresik (és igen, a hűség volt az egyik szempont amit a kutatás kihozott)
A mennyiség pedig baromi relatív. Heti 1-2, 30-tól felfele már pl kifejezetten sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!