Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak kevésbé fontos a szex, akkor nagyobb eséllyel lesz hűséges egy hosszú távú kapcsolatban?
Nem a szexen fog mulni a kapcsolat minosege, max nagyban hozzajarul.
Az exemmel akivel 3 evig voltam kapcsolatban az utolso félévben, havonta ha egyszer szexeltunk és azt is az en nagy unszolasomra, mert neki fontosabb volt hogy akkora legyen mint egy ház a konditól, a f@..z@ meg nem allt fel.
Ennek hatására romlott meg a KAPCSOLATUNK mert féltékenykedett, hogy én biztos megcsalom őt stb., az utolso 2-3 hónapban réjöttem hogy telefonálgat egy másik nővel, én ott pontot is zártam a kapcsolatunkra, még ha kimondva nem is vetettem véget neki, csupán nem érdekelt tovább az illető. Szexuális kapcsolatuk akkor gondolom nem volt, miután szakítottunk utána sietett hozzá, majd felnyomott neki 2 hónap után egy gyereket, kitudja hogy Ő volt e mert a nő prostituált volt, kapott érte egy kocsit és éli életét, de nem tudom hogy ha a valószínű nagy szexuális étkű hölgyikét hogyan is elégiti ki.... ?
32 éves volt a fent emlitett Úr :)
Szerintem van osszefugges.
A ferjem ilyen mint ahogy fent leirtad.
Nem csal meg. De ha megcsalna vagy hossabb ideig csalna akkor viszlat, legalabb lennek vkivel akivel szexelek rendesen.
Szóval ha huseges ha nem inkabb olyan kell aki szeret sokat szeretkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!