Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalni vagy megütni nagyobb szemetség egy nőt?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a gàzabb dolog? Mindkét nem válasza érdekel?2018. júl. 25. 07:08
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de légyszi jelezzétek a nemeteket, korotokat. Egyébként egyiket sem tervezem, bár előbbi sajnos akármikor becsúszhat, ha egyszer hagyom magam, akármennyire is próbálok erős lenni, nem nézek ki rosszul szerencsére, mindennap kapok csàbos tekinteteket. Sajnos ilyen a világ, a csapból is a szexualitás folyik, de remélem nem történik meg vagy ha igen, akkor remélem a párom megértő lesz, úgysem tudnám magamban tartani és előbb utóbb úgyis rájönne a viselkedésemből. Nehéz ügy...
2018. júl. 25. 11:30
14/18 anonim válasza:
Mind a kettő rossz de talán a "megütni" rosszabb... A legrosszabb ha megcsalod, aztán lebuksz, és a vita hevében még meg is ütöd...
15/18 anonim válasza:
"remélem nem történik meg"
Ez rajtad múlik, te virágszál. Eldöntöd, hogy megcsalod, vagy eldöntöd, hogy nem. A megcsalás nem történés, hanem cselekvés.
16/18 anonim válasza:
Akkor én kivétel vagyok.
Egy pofont jobban viselnék, mintha megcsalna.
N
17/18 anonim válasza:
Nő vagyok..nagyon sok férfi ismerősöm,barátom van.Rengetegen ütötték meg már a baratnojuket,feleseguket.Olyanok akikről gondolni se gondoltam volna.Egy pohár bor nagyon oszinteve teszi az embert,a valszuk hogy miért tettek?Mert megérdemelte,addig idegesitett amíg nem kapott egyet,nem úgy viselkedett...stb.Rengeteg,rengeteg nő van aki nap mint nap kap a ferjetol.Szégyen,nem ütünk meg egy nőt aki jóval gyengébb egy ferfinel..soha..!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!