Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik lenne nagyobb szemétség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne nagyobb szemétség?

Figyelt kérdés

Beteg vagyok és nem tudom mennyi van hátra.

Barátommal több mint egy éve vagyok együtt... Tud erről de hisz benne hogy meggyógyulhatok.

Ha úgy érezném hogy lejárt az időm akkor melyik lenne a nagyobb szemétség?

Ha a Halálom elött szakítanék vagy ha hagynám hogy velem maradjon addig még meghalok?

Nem kérem a sajnálatot csak a választ. Köszi.

(privátot se légyszi)

2016. jún. 5. 23:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ő tudja eldönteni, hogy hogy szeretné, viszont ha szeret (szerintem, magamból kiindulva) akkor veled marad (ahogy mondtad van esély a gyógyulásra).
2016. jún. 5. 23:53
 2/13 anonim válasza:
Szerintem hívd oda és öleld át közben súgd a fülébe, hogy szeretlek, de elkell hagynod! Szóval legyen az
2016. jún. 5. 23:55
 3/13 anonim válasza:
Ő döntése
2016. jún. 5. 23:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Van esély de nagyon nagyon minimális. Pontosan a bajomat sem tudják ezért lenne nagy csoda ha meggyógyulnék.
2016. jún. 5. 23:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha neki jót akarsz akkor szakítasz vele ha tudod hogy közel a vége.
2016. jún. 5. 23:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Még azért addig van időm... De Max 1 év ha nem tudják meg mi bajom
2016. jún. 5. 23:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Pl. ha megmondod neki, hogy: Megérted, ha nem szeretne veled maradni a végsőkig...stb...stb, akkor ő eldönti. De szerintem úgyis melletted fog maradni, mert biztos, hogy szeret és ha hisz abban hogy meggyógyulsz akkor meg pláne ;)

De konkrétan a kérdésedre válaszolva: Szerintem az tényleg nem lenne szép, hogy szakítanál vele, mert most oké hogy meg szeretnéd kímélni őt a fájdalomtól, de ha szeret, akkor pont hogy így okozol neki nagyobb fájdalmat, hogy nem lehet a végsőkig ott veled.

(Tudom nem kérted, de én is szurkolok,hogy gyógyulj meg!!! :))

2016. jún. 5. 23:59
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi.

Majd küzdök is azért...

Én sem akarok meghalni.

2016. jún. 6. 00:01
 9/13 anonim ***** válasza:
valamilyen szív vagy idegrendszeri betegségre tippelek. de nem akarok találgatni, el is húztam.
2016. jún. 6. 00:04
 10/13 A kérdező kommentje:

Én sem tudom pontosan de nem szív az biztos. Idegrendszerinek meg nem tudom pontosan mennyire lehetne az...

De ez nem lényeges.

2016. jún. 6. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!