Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy szemétség lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szemétség lenne?

Figyelt kérdés
Az ex barátom árvert, kihasznált, megalázott és eldobott magától. Szemétség lenne visstacsabítani majd ugyanezeket megtenni vele?

2016. jan. 4. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha jól esik:D
2016. jan. 4. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked megéri annyi időt és energiát befektetni csak azért, hogy te is megcsinálhasd vele akkor tedd. Bár semmi értelmét nem látom és elég gyerekes, de nekem mindegy.
2016. jan. 4. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

nagy szemétség lenne, de azt magának kereste. viszont ha így viselkedett veled, akkor egyáltalán nem biztos, hogy meg tudnád ugyanezt tenni vele, mert valószinűleg te nem érdekeled annyira őt, mint ő téged. nyugtasson meg a tudat, hogy az élettől majd visszakapja.

keress inkább egy olyan pasit, aki megérdemel téged és ne a volt pasiddal foglakozz!

2016. jan. 4. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább mutasd meg neki, milyen jó csaj vagy, és már nem érdekel, nem rázott meg a szakítás, és te bárkit megkaphatsz. :) Én is most szakítottam, mert a fiú egy igazi kuki volt, és próbálom én is ezeket csinálni, habár nem sok sikerrel. :D Úgy látom, idegesíti, írogat is, de már kicsit se érdekel.
2016. jan. 4. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már pont nem érdekled. Ha eldobott, nem akar tőled semmit, csak azt gondolná mennyire naiv és akaszkodó vagy hogy még mindig koslatsz utána. A legnagyobb "szemétség" amit tehetsz az hogy elfelejted, éled boldogan az életed, ő meg majd vagy látja rajtad hogy nem tudott megtörni, vagy egyszer rájön hogy mit veszített. Ha meg nem, akkor úgysem tehetsz semmit, neki olyan a személyisége hogy csak a saját szórakozása a lényeg.
2016. jan. 4. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Csináld csak ha jól esik. Ha annyira szemét volt megérdemli.
2016. jan. 4. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy kivülálló szemszögéből az lenne, de én lesz*rnám.Édes a bosszú.
2016. jan. 4. 22:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ment a zöld kéz! :D
2016. jan. 19. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!