Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szemétség lenne a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne a barátnőm nélkül elmenni egy koncertre azért mert ő nem tud jönni?

Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok a barátnőm pedig 18. Egy külföldi koncertre mennénk pár hónap múlva de már most problémázik, hogy őt nem engedik meg ilyesmi. Tudom, hogyha elmennék nélküle behisztizne de nem akarom kihagyni. Miatta nem mentem el fesztiválozni se, mert ő nem tud én meg gondoltam akkor most kihagyom de megbántam eléggé. Szerintetek én vagyok a szemét vagy ő az önző ha nélküle megyek koncertre és ő kiakad?
2015. júl. 23. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ő. Neki megmondják mit csinálhat mit nem. Nehogy már te sz.pj emiatt.
2015. júl. 23. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:
De miért akad ki, ha egyedül mész?
2015. júl. 23. 13:31
 3/5 A kérdező kommentje:
jönne egy haverom is, csak neki is egyik kedvenc zenekara és nekem is
2015. júl. 23. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Dehogy, minden jogod megvan elmenni, kicsit érjen még a csaj vagy a kapcsolatotok közösen. Te pedig menj el, akár együttmaradtok, akár nem (akkor pláne) garantálom, hogy meg fogod bánni ha nem mész. Én is voltam ilyen helyzetben. Habár ha nem mész legalább sajátmagadnak jön el majd a felismerés később és talán akkor mélyebben tudsz változatni a dolgokon :)
2015. júl. 23. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lenne szemétség.
2015. júl. 23. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!