Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a nagyobb hülyeség?
Figyelt kérdés
Szerelembe esni vagy elkerülni azt2015. nov. 13. 14:37
1/7 anonim válasza:
Szerintem elkerülni azt.
Én onnan indulok ki ,hogy elkerülve sosem fog ránk találni az igazi boldogság ,míg ha szerelmesek vagyunk akkor 50% esély van arra ,hogy viszonozni fogják és akkor az mindennél többet megér. De ha meg nem akkor igaz ,hogy fáj a szívünk ,de szerintem megéri a boldogság miatt kockáztatni.
(Ennek ellenére "Fuck the logic" elven én mégis kerülöm.)
2/7 anonim válasza:
Egyértelműen az elkerülés. Ha szeretsz valakit, ne félj a gondolattól, küzdj meg érte ;)
3/7 anonim válasza:
Elkerülni. Ki tudja mit hagysz ki:D
4/7 anonim válasza:
Szerelembe esni. Ha képes vagy elkerülni, akkor azt tedd! Sokkal jobban jársz.
5/7 anonim válasza:
Aki elkerüli és Sosem tapasztalja meg azt az érzést hogy szerelmes, hatalmas dologról marad le. A csalódás miatt pedig nem szabad kerülni, mert minden más is okozhat csalódást, ami viszont tapasztalatszerzéssel jár :) 18\L
6/7 anonim válasza:
ja a legtöbb szerelmes azt mondja fu de jo a szerelem ...de mikor vége lesz mindegyik rimánkodik meg vagdossa az ereit...
szval ne kerüld el de ovatosan szeress ne légy vak hülye és nem lesz problémo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!