Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik lenne nagyobb szemétség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne nagyobb szemétség?

Figyelt kérdés

Beteg vagyok és nem tudom mennyi van hátra.

Barátommal több mint egy éve vagyok együtt... Tud erről de hisz benne hogy meggyógyulhatok.

Ha úgy érezném hogy lejárt az időm akkor melyik lenne a nagyobb szemétség?

Ha a Halálom elött szakítanék vagy ha hagynám hogy velem maradjon addig még meghalok?

Nem kérem a sajnálatot csak a választ. Köszi.

(privátot se légyszi)

2016. jún. 5. 23:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám neki, hogy ha úgy érzi, sok ez neki, nem bírja, akkor akármikor elmehet és nem fogom okolni, ugyanúgy szeretni fogom és maximálisan megértem. Viszont nem hagynám el én, mert tudom, hogy fordított esetben én minden pillanatot a másikkal szeretnék tölteni és a végsőkig harcolni a gyógyulásáért. Rövid ahhoz az élet, hogy biztosra menjünk és a "kisebb rosszat" keressük.
2016. jún. 6. 09:55
 12/13 Egyenes út ***** válasza:

Én is ugyanilyen helyzetben vagyok.

A lány akit szeretek,annak 50% esélye van az életre,és 50% a halálra.Azt mondta,hogy nem akarja,hogy sírjak miatta,meg ilyenek..De nekem ezzel sokkal nagyobb fájdalmat okozott,mintha vele maradtam volna..De ő nem akar velem semmit sem tovább,és én rohadtul mérges vagyok,és szomorú is.Inkább vele maradtam volna,bármi is történik vele,betegségen,bajban....:((

2016. jún. 6. 13:37
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Egyébként nekem nincs 50% esélyem mert azt se tudják mi bajom és hogyan kezeljenek...

Nekem kb 80-90% hogy meghalok.

De nem mond semmit a barátom... Nem tudom hogy mit tegyek... Elég érzékeny tipus és nem tudom mit tenne ha látna meghalni... De azt se hogy mit tenne ha elhagynám...

2016. jún. 6. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!