Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A ferjem megcsalt majd hosszas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem megcsalt majd hosszas veszekedes utan kitett a lakásából. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van 3 gyerekünk. A nagyobb, a fiam 3 eves lesz a ket kisebb 1 eves (ok iker lanyok).

Sem fizikailag sem anyagilag sem lelkileg nem tudom őket jelenleg ellátni. Jelenleg az apai nagymamánál vannak, de az apjuk az új nővel szeretne lenni a nagymama meg oreg és eleg beteg. Nincs mas segitsegem, nekem nincs testérem, se szüleim. Lakasom van de csak masfel szobas, meg ket kisagy sem fer el a szobaban, 8 órás munkaba nem tudok visszamenni. Jarok orvoshoz, kezelnek de nem lett jobb ettol a helyzetem. A ferjem válni akar, a gyerekeket meg intezetbe akarja adni, mert ő neki nem fer bele az életébe most 3 kisbaba. (nekem sem) jelenleg probalom megteremteni a felteteleket hogy labra alljak, de felek ez az allat addigra beadja a gyerekeket.

Penzt nekem nem ad sőt tolem ker, mert hogy nala vannak a gyerekek hivatalosan.

2019. jún. 29. 13:33
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
97%

Csak egy szösszenet. Ha ő nem fizet, majd fog az állam. Amit az ő számlájára terhelnek.....

Gyerektartást mindenképpen kap az anya....

2019. jún. 29. 23:09
 32/44 anonim ***** válasza:
61%

Hát kérdezò, valahogy nem tudlak sajnálni, ahogy olvaslak, egyre visszataszítóbb a stílusod!

Hatalmas előnyöd van sok emberrel szemben. Van egy saját, másfél szobás lakásod. Erre te azt mondod, nincs hova vidd a gyerekeket. No comment...

A tény, ez kifogás, szegény gyerekek nem kellenek neked. Sajnáltasd csak magad, de semmi értelme.

2019. jún. 29. 23:58
 33/44 anonim ***** válasza:
44%
#32, ezt írtam én is. Nézd meg, nulla % lett ... :D
2019. jún. 30. 00:24
 34/44 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem simán meg tudod oldani.

Ha a másfélszobás lakásod pesten van és jó helyen jó áron ki tudod adni. Ha szbánként adod ki, akkor még jobban is jössz ki belőle.

Amíg nincsenek nálad a gyerekek (mert ezt írtad, hogy az apa nem engedte el veled), addig menj el pszichiáterhez, írass fel nyugtatót, beszéld ki a problémáidat neki, és legyen ott előtted a 3 gyerkőc.

És addig is keress egy jó állást, ebből tudsz félretenni mire gyermekelhelyezésre kerül a sor, legyen félretett pénzed is.

A kiadott lakásodból befólyt pénzt pótold ki és keress Székesfehérváron albérletet, Pesthez képest olcsóbb és rengeteg munkalehetőség van.

Ha megkapod a gyerekeket, kapni fogsz gyerektartást is az apától, ebből futja bébiszitterre amíg dolgozol.

+ a 3 gyerek után a fizud adómentes, így kb 300 000 ft körül keresel majd.Ebből szerintem ki lehet jönni.

Remélem valamennyit tudtam segíteni.

2019. jún. 30. 21:13
 35/44 anonim ***** válasza:
60%
Hülyeséget ne írjál, utolsó. Hol van adómentes fizetés?
2019. júl. 1. 06:30
 36/44 anonim ***** válasza:
34%
Magyarországon, kedves előttem szóló. 1 és 3 gyerekre adókedvezmény jár, 3 vagy afeletti meg jövedelemadómentes a fizetés.
2019. júl. 1. 07:19
 37/44 anonim ***** válasza:
71%

Nemtom emberek, te Pesten laktok? Kiadja a lakását, oké. Az, hogy neki bérelnie ké e egy min 2 szobásat, az úgy nem esik le? Tudjátok MINDEN lakásbérlés jelenleg a kva drága kategóriát súrolja. Gyerekkel albiba menni meg nem olyan könnyű, sok helyen a gyerekek kizáró feltétel, mint a kisállatok. Ordenáré ráfizetés lehet ebből, hacsak nincs szerencséje és van tulaj, aki röhejesen olcsón adja ki.

30n

2019. júl. 1. 15:21
 38/44 A kérdező kommentje:

.. 37es. Van aki ramteszi a telefont ahogy azt mondom gyerekem van és letiltja a szamom. Ez a valosag

Meg a 3-4 hónap kaucio.

Az en lakasom nemigazan alkalmas gyereknevelésre, tényleg, de igyekszem.

2019. júl. 1. 16:46
 39/44 anonim ***** válasza:
49%
Egy normális választ adtam a kérdésedre és te lepontoztál. Akkor adok másat. Fussa csak egy olyan pasi után aki mást szeret és nem akar téged. Akkor csak sajnáltasd magad de azzal nem találsz megoldást. Talán egy kicsit megértőbb kellett volna legyél a férjeddel és akkor nem kacsingatott volna félre. Ez a válasz már jobb?
2019. júl. 1. 17:43
 40/44 Yoda m. ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Látod Kedves Kérdező... választ olyant kaphatsz, amilyet csak akarsz... de tényleg. És még ez utóbbiban is van igazság.

(Egyébként a Kérdező bevallotta: mindketten hibásak... + még lehet az anyós is...) Háááát igen!

Lehet még olyasmik is húzódnak a háttérben, amiket nem is sejtesz... ma még. Mit lehet azt tudni? Ha egyszer ilyen rossz és semmit mondó a kommunikáció köztetek között.

De, nem erről akarok beszélni...

Azt írod: "Az en lakasom nemigazan alkalmas gyereknevelésre, tényleg, de igyekszem."

Közvetlen ismeretségemben [...] 35 m2-en laktak évekig heten (2 szülő+5 gyerek) és 2 kutya. A gyerekek közül az egyik tolókocsis... Egy szoba + konyhában. Bizony. És sosem sírtak... bár azt sem mondanám, hogy repestek volna a boldogságtól. De, valahogyan ők is megoldották! Ez a lényeg.

Bármely lakás alkalmas lehet gyereknevelésre.

Különben is, most még inkább csak ellátnod kell a gyermekeket! Nevelni... azt legfeljebb a 3 évest kell csak. De, ha csak annyit teszel, hogy rendesen ellátod őt is, hagysz neki egy kis teret, ahol kedvére játszhat... beszélgetsz vele, amikor csak teheted... példát mutatsz neki (kitartásból)... eleinte nem kell sokkal több.

Nem kell ám 20 m2-es elkülönített szobarész egy kisgyereknek! Tök fölösleges. Amelyiknek 6 m2 nem elegendő, annak a 20 sem lesz. Miért is mondom ezt?

Mert a kisgyerek pontosan annyival kell, hogy beérje, amit számára biztosítani tudsz. Akár a szabad tere, akár a szabad ráfordítható időd legyen is a tét. Ezt kell megtanulják melletted.

- Háborúban, bombázások közepette is születtek kisgyerekek... akkor mennyi szabadsága, játéka, játék-ideje lehetett egy pici gyereknek? És az anyjuknak? Apjuk meg a fronton... ki tudhatta, h. hazajön-e valaha...És azok a gyerekek is felnőttek. Már amelyik... És többnyire ők azok a mai nagyszülők, dédik...akik tudják, mert megtapasztalták: mi is az a nélkülözés! (Amikor 1 kg cukorért órákig kellett csencselni a piactéren... el tudod ezt képzelni?)

Háááát, ami az élethelyzeted illeti, ez sem nem irigylésre méltó! Ezt konkrétan elismerem. Nagy kihívás számodra, az biztos.

De, ne add fel! Teremtsd meg a kicsi lakásodban is az élet, ellátás, nevelés feltételeit. S ha segítesz magadon... ha érzékeli a külvilág az akarást, akkor meglátod, hogy egyre többen fognak téged támogatni. De, nem csak szavakkal, mint ahogyan most is tesszük. Bár, ahogyan látom, szükséged van a bátorításra! (Volt, mikor nekem is...)

Hát én csak bátorítani tudlak Téged, tedd lakhatóvá, élhetővé, gyermekbaráttá azt a kicsi lakást. És gondolj arra, hogy vannak még rajtad kívül is bőven... akik hasonló, vagy talán még rosszabb helyzetben vannak. (És könnyen lehet, hogy még internet elérésük sincsen, mint ahogyan nagyanyáinknak sem volt.)

Az ERŐ legyen Veled!

2019. júl. 1. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!