Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Titeket nem zaklat fel ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zaklat fel ez ennyire?

Figyelt kérdés

Láttam itt egy kérdést két évvel ezelőttről, ahol leírták az emberek, hogy hogyan jöttek rá, hogy megcsalták őket és mi történt ezután. Engem még nem csaltak meg, legalábbis nem vagyok benne biztos, de ez most mellékes. De ezeket a válaszokat olvasva, meg úgy általában a megcsalásra gondolva olyan düh lesz úrrá rajtam, hogy még magamtól is megijedek:D

Rengeteg sztoriban láttam, hogy a megcsalt fél csak simán elköltözött, szimplán csalódott/szomorú/megalázott volt. Viszont láttam egyet-kettőt, ahol az sértett fél megverte az adott ember(eke)t, amit öröm volt olvasni. Én nem tartom magam teljesen normálisnak, vannak dühkezelési problémáim, de más is van így ezzel, hogy szerinte ez maximálisan rendben van?

Még ha nem is fizikai erőszakkal oldanám meg, de minimum addig aláznám az adott embert, amíg tönkremenne érzelmileg.

2018. jún. 23. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Van idod a hulyesegre
2018. jún. 23. 19:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, de köszönöm a választ:)
2018. jún. 23. 20:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekel esetleg, akkor tapasztalat alapján annyit tudok mondani, hogy tökmindegy hogy érzel, ez nem fog segíteni a helyzeten, ezért érdemesebb nyugodtan viselkedni, mint idegesen. És hogy melyik helyzeten nem változtat? Azon a helyzeten, ahogy a párod az egészhez állni fog a megcsalás után. Ha téged akar, akkor valszeg el is tudja érni, ha meg nem téged, akkor csak hülyeséget fogsz csinálni, ha elveszted a fejed. Így logikai alapon is az a megoldás, hogy hideg fejjel állj a dolgokhoz.:)
2018. jún. 23. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

olyan szintű megalázás a megcsalás, hogy nincs is rá szó. Ha nem jó valami, akkor vedd a bátorságod és lépj ki belőle.

Szerintem engem csaltak már meg. Bár egyik pasi se vallotta be. Igazából mindegy is. Lheet hogy rettenetesen fájna.... egy ember, aki miatt feláldoznád magad, elcsábítható, megvezethető... és mindeközben rád nem is gondol. ...Vá...haggyuk...én is felmérgelem magam rajta, de tettlegességig nem mennék. Szerintem a maradék méltóságommal karöltve eltávoznék nagyon messzire, ahol nem ismernek és próbélnám nem sajnálni magamat...

2018. jún. 23. 20:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Persze, logikusabb nyugodtnak maradni, csak nálam ezt nehéz kivitelezni és én nem bírnék abban a tudatban élni, hogy csak úgy annyiban hagytam a dolgot. Lehet gyerekes ez a mentalitás, de én szeretek "bosszút állni" azokon, akik azt hiszik, hogy bármit megtehetnek következmények nélkül.

2018. jún. 23. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Hat csinald, van aki eddig jut el szellemileg nem szegyen az.
2018. jún. 23. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Engem még nem csaltak meg így fiogalmam sincs hogy hogy reagálnék. Szerintem nem kezdenék el csapkodni meg hisztirohamot kapni pedig amúgy vagyok ennyire temperamentumos de biztos nem a másik előtt.

Merev arccal közölném hogy takarodjon az életemből és hozzávágnám hohy mennyire szánalmas.

2018. jún. 24. 00:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Vicc, de voltam mindket oldalon.

Amikor engem csaltak meg, idegileg ugy kiborultam es becsapottnak, hulyenek es megalazottnak ereztem magam, hogy vegul nem.tudtam feldolgozni az igazsagtalansagot. Feldolgozas hijan kieltem magam. Bosszut alltam azzal, hogy nyilvanossagra hoztam az egeszet, az osszes kis titkunkat, ami valojaban a hazugsagokra alapozott szeretoi kapcsolatokat takarja el a megcsalt felek elol. Elsore visszapattant minden, de amikor jottek a bizonyitekok, a reszletes ismerete belso, csaladi problemaknak, akkor bizony lett is ijedtseg es kovetkezmeny mashol is.

Ha fizikailag lett volna lehetosegem valoszinuleg szetverem az illetot, de ez egy normalis erzes olyankor es normalis ember vegul megse csinalja meg (bar nok szoktak kiosztani pofonokat :-/)..

2018. jún. 24. 00:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mióta tudom, hogy megcsaltak, azóta állandó dühkitörési problémám van, amit nem tudok kezelni. Ez nem én vagyok. De egyszerűen elkap a gépszíj és megvadulok
2018. jún. 24. 00:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Bennem is vannak ilyen érzések. Én sem érzem magaménak, nem vagyok erőszakos típus, elítélem.

Viszont azóta legszívesebben megölném, darabokra szakítanám azt a...... Ez ilyen sajnos.

2018. jún. 24. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!