Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az exemmel zaklat a párom, miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemmel zaklat a párom, miért?

Figyelt kérdés

A barátnőm folyamatosan felhozza, hogy milyen igénytelen lánnyal laktam együtt, hogy tudtam vele szexelni egyáltalán? Miért nem megyek vissza hozzá? Igazából elég keveset tud róla, rengeteget kérdezget róla, de nem szívesen beszélek erről, szerintem csak mérgezi egy kapcsolatot. Ennek ellenére úgy szidja őt is és engem is, mintha tegnap viszamentem volna hozzá megcsalni vele. Olyan heti 50 órát dolgozok, de ami szabadidőm van annak minimum 90%-át a barátnőmmel töltöm.

Szerintetek miért csinálja ezt, és mit tudnék tenni ez ellen? (30F / 25L)

2018. máj. 3. 07:13
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Féltékeny rá és önértékelési gondjai vannak. ülj le vele megbeszélni, hogy ez neked rossz érzés, mert te vele vagy és őt szereted és neked csak ő kell. Bízzon meg benned. Mindenkinek vannak exei, neked semmit sem jelent az ex. Kedvesen magyarázd el ezeket neki.
2018. máj. 3. 07:44
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Én nő vagyok, ha az én párom csinálná velem sokadszorra, akkor dobbantanék.
2018. máj. 3. 07:45
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Rossz tapasztalata van korábbról, vagy szülei ilyenek?

De lehet csak frusztráltságot érez valami teljesen más miatt, és itt jön ki a dolog rajta, tévképzetek kreálása köré élített világot, hogy elnyomja, ami fáj neki.

2018. máj. 3. 07:46
 4/6 anonim ***** válasza:

"Miért nem megyek vissza hozzá?" -ezt kérdezd meg, hogy valóban ezt akarja-e?

Mert ez azért nem önbizalomhiány, meg ilyesmik.. mintha csak ürügyet keresne, s épp az exedben találja meg.

2018. máj. 3. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Több opciót is eltudok képzelni. Az egyik szélsőség ami a te verziódban van aszerint a csajod fejében elég komoly gondok vannak s lehet simán ostoba s nem tudja milyen bántó s sértő amit tesz

Valamiért nagyon gyűlöli az exed s ennek vagy az az oka, hogy önértékelési gondjai vannak vagy simán birtoklásmániás. Nem tudja felfogni, hogy az ő "szerzemény pasija" szerinte nála érdemtelenebbet is szeretett s ezért téged hibáztat.

A másik véglet szerint az ex még nagyon is képben az életetekben s nem csak az ő fejében. Tökmindegy, hogy szomszéd, munkatárs, barát, szüleiddel tart kapcsolatot vagy veled s ez hat rá mániákusan.

Tudd meg mi hajtja a rögeszméjét, te ismered mi a gyengéje, hogy mikor, milyen kommunikációban lehet vele beszélni úgy, hogy hasson is. Na azt a pillanatot kapd el, hass rá. Az ex kapcsolatot már szétment. A mostanit viszont nem az exed hanem a lány fogja szét cseszni.

Így jelzed mennyire unod s ha folytatja x hét (amennyi a te idegzeted bír) s belőle is ex lesz.

2018. máj. 3. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld megbeszélni a pároddal. Magyarázd el neki, hogy ez nem járható út. Ha neki gondjai vannak segíts neki de ha nem akarja és tovább zaklat akkor szakíts vele mert így nem lehet egy kapcsolatban élni.

Fordit ott helyzetben, ha egy férfi beszélne így a barátnőjével az lenne a leglogikusabb ha a nő otthagyná. Nem bosszúból kellene elhagyja csak egyszerűen azért mert ez nem kapcsolat.

2018. jún. 23. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!