Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap fent voltunk a diszko ban. Talalkoztam az exemmel. Miert faj ez mèg mindig?
Figyelt kérdés
na szval felmentunk szòrakozni a baratnommel es talalkoztam az exemmel akivel mar tobb mint egy eve szakitottunk.Nem is lenne ez baj mivel mar maskor is talalkoztunk es koszontunkes volt hogy elotte pasiztam be de nem azert h feltekennye tegyem.de ennek is mar fel eve..es tegnap pedig ott allok a pultnal oda jon odakoszon es mellette egy csaj ..es kerdezett vmit es megse varta h mit valaszolok hanem a csajjal foglalkozott.es utana meg lattam h fuzogeti..es annyira rosszul esik pedig mar reg nem szeretem de annyira faj a kozombosseg tole..csak szexre kellettem ezt tudom es egy ev utan se sikerult ezt lerendezni magamban.es a csaj arrol koztudott h egy k**va es ilyennel egeti magat meg még engem is..es mindent a fold be tipor2018. ápr. 1. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!