Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Titeket nem zaklat fel ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zaklat fel ez ennyire?

Figyelt kérdés

Láttam itt egy kérdést két évvel ezelőttről, ahol leírták az emberek, hogy hogyan jöttek rá, hogy megcsalták őket és mi történt ezután. Engem még nem csaltak meg, legalábbis nem vagyok benne biztos, de ez most mellékes. De ezeket a válaszokat olvasva, meg úgy általában a megcsalásra gondolva olyan düh lesz úrrá rajtam, hogy még magamtól is megijedek:D

Rengeteg sztoriban láttam, hogy a megcsalt fél csak simán elköltözött, szimplán csalódott/szomorú/megalázott volt. Viszont láttam egyet-kettőt, ahol az sértett fél megverte az adott ember(eke)t, amit öröm volt olvasni. Én nem tartom magam teljesen normálisnak, vannak dühkezelési problémáim, de más is van így ezzel, hogy szerinte ez maximálisan rendben van?

Még ha nem is fizikai erőszakkal oldanám meg, de minimum addig aláznám az adott embert, amíg tönkremenne érzelmileg.

2018. jún. 23. 19:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez sem ennyire fekete-fehér ahol csak egy elkövetőről és áldozatról van szó. Ez is csak egy folyamat kimenetele mint minden más tett. Egyszerűen nem lehet egy kalap alá venni minden megcsalást.

Pont a napokban voltam véletlen folytán szemtanúja annak hogy egyik munkatársnőm, aki történetesen kapcsolatban van, egyik munkatársammal kavar. Felhördülhetnénk. Jajj, gyalázat.

Én ismerem a párját, kedvelem velem normális volt mindig. De tudom hogy a lánnyal egy tuskó, ugráltatja, semmiségeken ordibál vele, úgy beszél vele mint egy szarral ha olyanja van, volt hogy majdnem megütötte (ha nincs ott más szerintem simán megteszi). Hogy őszinte legyek én eddig is azon csodálkoztam miért ezzel az emberrel van a lány, aki mellesleg egy átlag feletti szépség míg a barátja egy más kategória de ez most mindegy.

Amikor megtudtam hogy mással kavar az volt az első gondolatom hogy hát igen... Valahol az volt bennem hogy jól teszi, ugyanakkor az is hogy az lenne a korrekt ha szakítana a barátjával előtte.

Nem tragikus hőst akarok csinálni, csak egyszerűen tudom hogy vannak lépések amiket nehéz megtenni, mindenki követ el hibákat nekem összességében semmi közöm az egészhez. Nem fogok másképp nézni sem rá, sem a barátjára, előbbi is jogosan háborodik fel, utóbbit is megértem.

2018. jún. 24. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!