Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok, egy férfi zaklat, azok utan is, hogy nem is egyszer elhajtottam, miért?
Tény, hogy volt olyan, hogy erdeklodest mutattam felé, de leépítettem h hagyjon engem békén, volt h a munkahelyemen zaklatott (egyszer, de az is zaklatas). Letiltottam tobb platformon is, erre telefonon zaklatott. Ott is letiltottam, mikor elcsitult, csak siman kitoroltem. Ez mar vagy 3 honapja volt. Erre valamelyik nap Viberen irkal nekem. Olyan ideges lettem, h vissza se irtam csak letiltottam. Utolag megirtam volna neki a magamet h kopjon le rolam, mert ha erdekelne akkor kerednem, de engem a ferjem erdekel.
A lenyeg az, h hogy hogy nem tud valaki tullepni valamin, honnan jott ez a fejébe 3 honap utan h engem egy lehetseges uton zaklasson. Egyszeruen undorodok a vilagtol. Beteg elméjű az ilyen.
"Tény, hogy volt olyan, hogy erdeklodest mutattam felé"
Na ezt nem kellett volna. Utána nyilván sokkal nehezebb megértetni velük, hogy nem. Tiltsd mindenhonnan. De lehet jó lenne, ha elmondanád a férjednek. Ha nagyon elkeseredett a férfi, lehet, hogy megtalálja őt is majd, és ki tudja mit mondana neki...
Tudom h nem kellett volna, sajnos nem tudtam h ilyen megkeseredett.
Attol tartok h ha megnyitnam a vallalkozasom, akkor tudomast szerezne rola es oda jarkalna hozzam..
A ferjedet miért hagyod ki ebből? Mi minden ilyesmit megbeszélnünk, így előtte nem kene titkoloznod hisz nem tettel semmi rosszat. A legrosszabb ha a férjed érzi h valamit titkolsz.
Amúgy valószínűleg azért bukkant ma fel újra mert Valentin napra gyorsan le akart akarsztani valakit.
Én a helyedben elmesélném a férjemnek aztán nagyon konkrétan elmondanám a férfinak h nem érdekel és h az üzeneteit rögzíted és a rendőrségre bemész velük zaklatás miatt ha nem áll le
Vegulis inkabb szolok neki h tudjon rola.
Egyszeruen mar reszket a gyomrom
Ne legyel mar ilyen egyszeru kerdezo... Csernus csak mint popkulturalis ikon van itt, mintha valaki azt mondana a zseni szinonimajakent, hogy Einstein.
Eleve minek titkoltad ezt a ferjed elott? Nekem eszembe nem jutna. Persze, csak mint ember irant erdeklodtel. A nok mesterei a csiki-csuki jateknak. Kuldenek egy jelet aztan letagadjak, hogy jel volt.
Nem gondoltam h pszichopata. Ma feloldottam egy helyen es megkerdeztem tole h miert nem szal le rolam. Erre neki allt feljebb h en nem kommunikalok vele, martirkodott. De halistennek sikerult leepiteni magamrol.
Ferjem tudta mar h volt ugy belole, most h mondtam neki azt mondta h ha megegyszer ilyen lesz annak kovetkezmenyei lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!