Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért házasodik össze egy férfi és vállal gyereket egy olyan nővel, akit nem is akar?
Azért mert neki akkor úgy jó, megéri es csak magára gondol h neki mi a jó
Aztán egy masik lesz a jobb
Ilyen egyszeru
Azért,mert álomvilágban élnek,nem tudják mi az élet,csak mikor már benne vannak.
Nézz szét!Mindenhol azt propagálják,hogy "milyen szép az élet".
Aztán mire rájönnek,hogy a szerelem és a gyerek téma nem a rózsaszín köddel egyenlő,már késő...
Lehet, hogy csak az én látókörömben van így, de jellemzően az ilyen pár éves, gyorsan gyerekkel nyitó kapcsolatokban szinte kivétel nélkül mindig a kapuzárási pánikos nő forszírozza ezeket a dolgokat.
Amikor eltelik az egy-két év, akkor semmi más nem történik, minthogy megméretettet a kapcsolat és könnyűnek találtatott, simán nem passzoltak össze.
Az én látókörömben is hasonlóak vannak, mint amit a hatodik valaszado írt. Pl a szomszédban van egy 37 eves csaj és neki volt egy pasija aki a lanynal vagy 20 évvel idősebb volt plusz elvalt már egyszer. (előző házasságban is két gyereke volt neki)
VEgyütt voltak pár évig majd a csaj terhes lett véletlenül (ő mesélte, hogy a véletlen = nem gond NEKI ha az lesz így KÖZÖS megegyezessel nem védekeztek csak megszakítással vtak egyutt)
Lett egy lánya. A ffi valahol a terhesség 2.felenel lelepett.
Azóta sir a csaj szája, hogy mekkora szarember az ő exe. Ok, tény, hogy huzhatott vna kotont a fickó.. De mégis mit várt a nő egy erősen ötvenes ketgyerekes elvalt pasitol?
Szerintem azért egy nőnek illene felismernie azt a helyzetet amikor a pasi nem akar gyereket vagy nem igazán akar.
Csak, hogy félreértés ne essék én is egy 35+ N vagyok kisbabával, annyi kulonbseggel, hogy mi egy közel 10 éves kapcsolatra vállalunk babát és addig nem erőltettem amíg a párom nem állt rá készen pedig én egy ideje már szerettem volna, de ő még nem és ezt megertettem mert nem csak az én egom számított ebben a helyzetben.
Tudnék még írni ilyet.
Sok esetben a férfi "akar" gyereket, csak arra nem godnol, hogy azzal egy csomó probléma, kényelmetlenség meg kötelezettség is jár.
Aztán amikor a gyerek "ott van", inkább lelép, mert nem így képzelte el.
Az ugyanis téves következtetés, hogy ha MA nem tetszik a dolog, akkor TEGNAP/KORÁBBAN nem akarta ezt - az egyetlen helytálló következtetés, hogy nem ÍGY képzelte el, felelöségérzete meg nincs.
Valószínű a nő nyaggatta a gyerek miatt, le akarta magát kötni egy életre, tipikus sztori.
Aztán előjött az igazi énje a nőnek, a pasas meg hanyatt homlok menekült.
És még olcsón megúszta.
Nekem egy jóbarátom azért maradt együtt a nőjével mert az teherbe esett és a nő nem akarta elvetetni mert megmondta neki az orvos, hogy a cukorbetegsége miatt csoda, hogy egyáltalán terhes lett.
Pont emiatt nem szedett a nő gyógyszert, mert a doki szerint nem lehet gyereke - hát, tévedett.
A srác meg fogta a fejét az első pár hónapban, hogy most mi legyen.
Azóta megvan a gyerek, de a srác többet beszél a kutyáiról mint a gyerekről. Eltartja őket mert tudja, hogy ezt kell tennie, de ő ezt az egészet nem akarta. Mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy a csaj átrázta őt, mert ő meg mindenáron gyereket akart, évek óta ezzel nyúzta a fiút (egy 4 éves kapcsolatról beszélünk). Plusz a srác családja tehetős, a srác is dolgos, a csaj meg....hát, tudjátok, hogy van ez. Megfogta a pasit magának, két légy egy csapásra: van gyerek, van lóvé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!