Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek-e az interneten olyan fórumokat, ahol beszélgetni tudnék hozzánk hasonló olyan párokkal, ahol a férfi legalább 5 évvel fiatalabb?
Tudom, hogy ennek az oldalnak nem ez a célja, de biztosan van ilyen is a neten. Bár mindenkinek más és más az élete, régóta keresek olyan párokat, ahol a férfi mondjuk legalább 5 évvel, legfeljebb 15 évvel fiatalabb - különösen ha korábbi kapcsolataikból egyikőjüknek sem volt gyermekük. Egyszerűen érdekelne, hogyan élte meg a kapcsolatot a környezetük, hogyan alakult az életük.
Híres emberekről már gyűjtöttem így adatokat, de ugye velük nem tudok beszélgetni: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
A magam részéről: A férjem 9 és fél évvel fiatalabb, és három lányunk van. Mindegyik gyerek negyven éves korom után született.
Szia!Nem tudok fórumot.
Viszont a párom 8 évvel fiatalabb, nekem van egy 19 és egy 12 éves gyerekem és van egy 8 hónapos babánk.
32 és 40 évesek vagyunk.
Szívesen válaszolok ha érdekel valami.
Szia!
5,5 évvel idősebb a párom, előtte nem volt gyerek senkinek és pont 40 évesen szült.
Ha érdekel valami kérdés kérdezz bátran. 40F (párom 46éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!