Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem, aki a 40-es évei elején járó férfi, imád társasozni, kirakózni, építőkockázni, kifestőzni. én ezt nem tudom hovatenni, és zavar. Van itt olyan, akinek a párja hasonló?
Egyem a zúzáját :)
Mennyire imád játszani? Mármint, ha a kötelességei rovására megy, vagy a kedvesét erősen hanyagolja ez miatt, akkor bibi van.
okostóni, a szívembe látsz?
nagyon szeretem, de ez zavar.
Az én párom 45 éves és szeret legózni, építőkockázni. Csak sajnos nincs rá idő, mert sok a munka.
Én nagyon szeretek rajzolni, kifesteni,(vannak felnőtteknek való kifestők), kirakózni.
Miért nem tudod ezeket hova tenni? Kiveszett a gyerek éned? Vagy ezek a dolgok a közös időtök rovására megy?
Engem az zavar, ha megszólnak, hogy "nőlj már fel" mikor kicsit elengedem magam és ilyesmit csinálok.
Ha mindezt egy gyerekkel csinálná a párod nem "fura" lenne, hanem jó apa.
Lehet, hogy én vagyok h.ülye, de én ebben nem látok semmi problémát. Egy kreatív férfi, aki nem félt megőrizni a gyermeki énjéből is valamit. Attól, hogy ezek a hobbijai, az még egyáltalán nem jelenti, hogy egy éretlen, infantilis személyről van szó.
A játékok, kreatív foglalkozások minden esetben örömforrások, amik segítenek felszabadultan eltölteni az időnket, kiszakadni a napi nyomás alól.
Szerintem teljesen rendben van a dolog. Kreatív pasi, akiből még nem veszett ki a gyerek.
Ha majd lesz gyerek vele nagyon jól el tud majd játszani és nem a tabletet fogja a kezébe nyomni.
Na, én meg 27 éves nőként imádok meséket nézni. Pl.Disney-s és Barbies-s meséket.
Akkor a te szemedben én egy kislány vagyok, csak mert nem hagytam hogy kiöljék belőlem a gyermeki énemet?
Gondolom már a megismekedés utáni első pár randin kiderült hogy mit szeret. Ha akkor nem lázadoztál ellene, akkor most miért?
Bár nekem lenne olyan párom, akivel játszhatnék....
Társas, kirakó, egy jó buli is. Építeni, meg á, hagyjuk...
Akkor érteném meg a problémád, ha ezeken kívül mást nem is csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!