Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem, aki a 40-es évei elején járó férfi, imád társasozni, kirakózni, építőkockázni, kifestőzni. én ezt nem tudom hovatenni, és zavar. Van itt olyan, akinek a párja hasonló?
41eves. Eskuszom boldog h vannak gyerekek es ujra lemehet o is gyerekbe, ezen felul rengeteg felnott tarsast is vesz,nagy ritkan jatszik szamitogepes jatekot egy baratjaval es warhammer 40.000 figurakat fest szabadidejeben. Profital belole a gyerkoc,mert foglalkoztatva van,profitalok en,mert o is tolt veluk idot es kvazas helyett itthon tolti az estek nagy reszet es van egy vidam,kiegyensulyozott parom,aki festegetes kozben nyugodtan gondolja vegig a napjait,az eletet,levezeti az esetleges stresszt.
Ettol nem lesz kevesbe ffias a szememben.
Én örülnék neki, ha ilyen lenne a párom. :)
Nálunk én vagyon az infantilis. :D
Ez nagyon aranyos szerintem. Megtalálta a saját módját feszültség levezetésének.
Párommal mi is társasjátékozunk, ő is régóta vágyik egy felnőtt kifestőre (azok a mandalás meg ilyenolyan kifestők, amik annyira divatba jöttek pár éve), van 1-2 PC játék is amit néha előveszünk. Inkább ez legyen a hobbija, mint a minden másnap este kocsmában sárga földig issza magát jelenség.
Amíg ez nem megy az együtt töltött idő / munka / fontos dolgok rovására, addig semmi probléma nincs vele szerintem. Mindenkinek más a hobbija, de ezt tudnod kellett volna amikor már összeházasodtatok. Vagy csak mostanában zavar?
Fú, a párod nem egy befásult, savanyú, stresszes, élettelen ember... Ez felháborító, nem is értem, hogy van hozzá képe!!! Gyalázat.
Édes istenem, most komolyan zavar, hogy kikapcsol és jól érzi magát?
Szerinted mit kellene csinálnia szabadidejében? Ülni a sarokban, nézni maga elé, és véletlenül se szórakoznia?
Én úgy vettem észre, hogy azok az emberek, akikből felnőttként se hal ki a gyermeki én, sokkal boldogabbak és sikeresebbek tudnak lenni.
Mondjuk az általad írt dolgokból mindből van felnőtt verzió, amit konkrétan erre találtak ki.
Tényleg válaszolj, hogy miért baj hogy jól érzi magát, és hogy szerinted mit kellene csinálnia, érdekel!
Legalább jó apa lesz belőle.
Mit nem adtam volna érte ha az apám leült volna velem valaha is kirakózni vagy akármi mást csinálni.
Helyette inkább a ribiket kergette anyukám háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!