Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehető jóvá? Mitévő legyek?
Szeretem a páromat, de tiszteletlenül viselkedtem vele és megcsaltam. Nagyon nehéz időszakom volt nekem is, de tudom, hogy ez nem mentség. Mindenesetre szeretem őt, rengeteget gondolok rá és minden nap hiányzik.
Értelmesebb válaszokat várok, esetleg olyanoktól is, akik átéltek hasonlót és megoldódott, jauvult a viszonyuk idővel. Köszönöm előre is!
Ezeket a durva szavakat pedig tényleg megérdemled. Nem fogod fel a tetted súlyosságát, sem azt, hogy nem te vagy az áldozat itt. A párod fájdalma nagyban le van sz.rva, de rájöttél, hogy rossz lenne egyedül maradni.
Ha pedig szeretnéd őt, tényleg a boldogságát akarnád. Ezt csak már egy olyan személy mellett fogja megtalálni, aki tiszteli és szereti. Nem melletted. Te már elárultad őt.
Köszönöm az érdeklődést.
Hát, sajnos semmi. Mostanában egyre inkább eltávolodtunk egymástól. Én meg próbálom lezárni magamban a kapcsolatot, mert a mai napig visszajönnek az emlékek és nehezen fogadom el, hogy ennek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!