Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém, de még a kapcsolatában van, ami már megromlott. Mitévő legyek?
Én képen röhögném. 2 év alatt nem talált rá alkalmat, hogy kilépjen egy sz.ar kapcsolatból?
Ha te ezt elhiszed, az a te bajod.
Én nem foglalkoznék vele. Rengeteg normális szingli pasi van, nem ragadok le ilyennél.
be ne dőlj ennek.
ha beléd szerelmes, miért van még együtt mindig a párjával?!
ha téged szeretne, veled lenne.
pont.
nem korrekt.
ha összejöttök, a te hátad mögött is smacizhat más tyúkokkal.
Bocsánat, rosszul fogalmaztam. Nem tudom megmondani, hogy mióta vannak problémák, de a lány részéről több megcsalás történt, a fiú részéről csak velem. De nem a 2,5-3 éves kapcsolat teljes ideje alatt volt ez.
De egyébként igazatok van. Viszont ő nem az a fajta srác, aki csak úgy kijelentené átverésből, hogy szerelmes valakibe. De persze emellett én vagyok a legrosszabb helyzetben, mint harmadik fél. Nem is nagyon tudok mit csinálni, mert neki kéne lépnie igazából, hogy beszéljen a barátnőjével és eldöntse, kit akar. Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ennyire naiv buta nem lehetsz
Nem az a fajta itt jot nevettem
Csak velem csalta ez se rossz.
Csak hulyit ennyi meg akar dugni teged is baratnot is
Amit dumal annyira sablon minden ferekuro pasi ezt matrazza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!