Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém, de még a kapcsolatában van, ami már megromlott. Mitévő legyek?
Ha nem lép ki, akkor nem annyira szerelmes, és csak a nadrágjában érez többet, ha érted, mire célzok. Ha neked az is elég lenne, akkor menj bele, ha nem, akkor még időben szállj ki, mert nagyon fájni fog, hogy húzzátok, és nem történik semmi több köztetek, sőt még jobban fog fájni, ha közben megismer valakit, akibe igazán szerelmes lesz, és érte mindent és mindenkit dob.
Tudom, hogy nehéz, de neked lenne fontos olyan döntést hozni, amiben minél kevésbé sérülsz.
Figyelj, mondok valamit. Új munkahelyre kerültem, szuper a közösség úgy egyáltalán és a munka is jó. Megismertem valakit, aki feltüzelte a fantáziámat, de úgy igazán. Ő is pont Úgy néz rám, szóval tudom, miről írsz. Csak épp neki is van más nő, talán több is. Na most én elég régóta vagyok egyedül, hogy megszoktam ezt az állapotot, de annyi pancserrel volt dolgom ez idő alatt, hogy én vele tényleg belemennék még akár csak kalandba is, akkor is, ha több nem történne, és eléggé felvérteztem magam, hogy ha több nem is történik, akkor sem sérülök annyira. Persze többet is el tudnék vele képzelni, de egyelőre nem ismerjük elég régóta egymást ahhoz, hogy kalandnál többet is merjek fantáziálgatni reálisan (persze, eszembe jut, de azért a realitás most ettől messze áll).
A ti esetetek annyiban más, hogy régebben ismeritek egymást, és mégsem történt érdemi előrelépés (a kalandon kívül, ami viszont nem sok). Szerintem ha vált is rád úgy, hogy döntés elé állítod, akkor sem lesz hosszú életű.
Hiába mondod, hogy nem, de az a helyzet, hogy borzasztó naív vagy. Persze, érez valamit, mégpedig azt, hogy szorít a slicce...
Be ne vedd már a szerelmi vallomását. Csak fel akar próbálni, aztán ha beválsz, akkor lehet, talán lecserél a barátnőjére. Súg-búg, elhúzza előtted a mézes madzagot, aztán majd csak be tud fűzni legalább 1 alkalomra. Ha tényleg szeretne, mar szakított volna.
Ha jót akarsz magadnak, akkor összeszeded magad, bármennyire is tetszik, megmondod neki kerek perec, amíg barátnője van, addig nem foglalkozol vele. És tartsd is magad ehhez. Aztán majd meglátod mennyire is gondolta komolyan amit mondott.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Legfrissebb információim szerint a srác tegnap szakított a barátnőjével. Erre mit reagáltok? :)
Semmit. Nem is értem mit vársz most. Vered a mellenyed, hogy te megmondtad, jól érezted? Igen, benne volt ez is a pakliban. Mi csak azt írtuk, hogy legyél óvatos, meg nem kell minden szavát bekajálni egyből. És majd akkor foglalkozz vele komolyabban, ha már szingli. Ennyi.
Örülni meg majd akkor örülj, ha mar teljesen biztos lesz a dolog, nem ilyen "madarak csicseregték" tipusú. Ebből így meg bármi lehet.
Na mi történt?
Amúgy szerintem nagyon is szerette/szereti a lányt. Mi más okból lenne vele azok után, hogy megcsalta a lány többször is? Nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!