Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes belém, de még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém, de még a kapcsolatában van, ami már megromlott. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy srác, akivel már 1,5-2 éve vonzódunk egymáshoz, és "elindult valami", ugyanis egy buli során történt egy szájrapuszi titokban. Az egész kb 2 mp volt, de mindketten éreztük a szikrát. A baj csak az, hogy neki barátnője volt akkor is és most is. Amikor ez a szájrapuszi történt, ittasak voltunk mindketten, és nagyon nagy bűntudatot éreztem a barátnője miatt. Volt is belőle veszekedés, amit utána meg tudtunk beszélni. Ezután nem sokszor találkoztam a sráccal, mert utána nem igazán jártam ki ezzel a társasággal. Most viszont újra velük vagyok, és múlthéten megint összegabalyodtam a sráccal. A barátnőjével már nagyon nincsenek rendben a dolgok, többen mondták, hogy csak megszokásból vannak együtt, meg nekem mondta a srác, hogy látja a barátnőjén is, hogy már nem olyan, mint régen. Még nem merte kidobni, mert nem talált rá megfelelő alkalmat. Viszont nekem bevallotta, hogy szerelmes belém, ami teljesen lesokkolt. Nagyon nehéz helyzetben vagyok, mert nem akarok semmilyen kapcsolatban sem harmadik lenni, nem akarom senki kapcsolatát tönkretenni, egyszerűen ezek a dolgok csak megtörténtek, és nem hinném, hogy véletlenül. Nincsenek véletlenek. És olyan szinten vonzódunk a sráccal egymáshoz, hogy hihetetlen. Nem tudom, mitévő legyek. Nem tudom irányítani az érzéseimet, de én is kezdek többet érezni. Szerintetek mit kéne tennem? Ti hogyan cselekednétek, ha az én helyzetemben lennétek? Kérlek, kíméljetek meg a rosszindulató kommentektől, mert tényleg nem szánt szándékkal avatkoztam bele egy kapcsolatba. Köszönöm előre is a válaszokat!

2018. máj. 6. 10:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem lép ki, akkor nem annyira szerelmes, és csak a nadrágjában érez többet, ha érted, mire célzok. Ha neked az is elég lenne, akkor menj bele, ha nem, akkor még időben szállj ki, mert nagyon fájni fog, hogy húzzátok, és nem történik semmi több köztetek, sőt még jobban fog fájni, ha közben megismer valakit, akibe igazán szerelmes lesz, és érte mindent és mindenkit dob.

Tudom, hogy nehéz, de neked lenne fontos olyan döntést hozni, amiben minél kevésbé sérülsz.

Figyelj, mondok valamit. Új munkahelyre kerültem, szuper a közösség úgy egyáltalán és a munka is jó. Megismertem valakit, aki feltüzelte a fantáziámat, de úgy igazán. Ő is pont Úgy néz rám, szóval tudom, miről írsz. Csak épp neki is van más nő, talán több is. Na most én elég régóta vagyok egyedül, hogy megszoktam ezt az állapotot, de annyi pancserrel volt dolgom ez idő alatt, hogy én vele tényleg belemennék még akár csak kalandba is, akkor is, ha több nem történne, és eléggé felvérteztem magam, hogy ha több nem is történik, akkor sem sérülök annyira. Persze többet is el tudnék vele képzelni, de egyelőre nem ismerjük elég régóta egymást ahhoz, hogy kalandnál többet is merjek fantáziálgatni reálisan (persze, eszembe jut, de azért a realitás most ettől messze áll).

A ti esetetek annyiban más, hogy régebben ismeritek egymást, és mégsem történt érdemi előrelépés (a kalandon kívül, ami viszont nem sok). Szerintem ha vált is rád úgy, hogy döntés elé állítod, akkor sem lesz hosszú életű.

2018. máj. 6. 10:51
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Hiába mondod, hogy nem, de az a helyzet, hogy borzasztó naív vagy. Persze, érez valamit, mégpedig azt, hogy szorít a slicce...

Be ne vedd már a szerelmi vallomását. Csak fel akar próbálni, aztán ha beválsz, akkor lehet, talán lecserél a barátnőjére. Súg-búg, elhúzza előtted a mézes madzagot, aztán majd csak be tud fűzni legalább 1 alkalomra. Ha tényleg szeretne, mar szakított volna.

Ha jót akarsz magadnak, akkor összeszeded magad, bármennyire is tetszik, megmondod neki kerek perec, amíg barátnője van, addig nem foglalkozol vele. És tartsd is magad ehhez. Aztán majd meglátod mennyire is gondolta komolyan amit mondott.

2018. máj. 6. 13:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó nagyon- nagyon jól mondja. Egyébként gondolj bele: a mostani barátnője mellett is félrekacsintgat, akkor mi lesz veled később? Na mindegy, én a helyedben biztos nem mennék bele ilyen kapcsolatba, de ha már így alakult, akkor megmondanám, hogy akkor döntse el végre mit akar, és lépjen, ne húzza az időt. Amúgy majd meglátod, ha ezt megmondod, egyből nem fog olyan "szerelmesen" (kanosan :D) rádnézni, hanem megy a következő szédíthető csajhoz, aki majd bekajálja ezt a gyenge dumát.
2018. máj. 6. 14:26
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Legfrissebb információim szerint a srác tegnap szakított a barátnőjével. Erre mit reagáltok? :)

2018. máj. 7. 07:44
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez semmit nem jelent lehet csak pletyka
2018. máj. 7. 08:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Nem is értem mit vársz most. Vered a mellenyed, hogy te megmondtad, jól érezted? Igen, benne volt ez is a pakliban. Mi csak azt írtuk, hogy legyél óvatos, meg nem kell minden szavát bekajálni egyből. És majd akkor foglalkozz vele komolyabban, ha már szingli. Ennyi.

Örülni meg majd akkor örülj, ha mar teljesen biztos lesz a dolog, nem ilyen "madarak csicseregték" tipusú. Ebből így meg bármi lehet.

2018. máj. 7. 10:47
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Na, és megkeresett azóta? Összejöttetek?
2018. máj. 8. 12:54
 18/23 anonim ***** válasza:
23%

Na mi történt?

Amúgy szerintem nagyon is szerette/szereti a lányt. Mi más okból lenne vele azok után, hogy megcsalta a lány többször is? Nagyon szereti.

2019. febr. 9. 11:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Szóval mi történt azóta? Együtt vagytok?
2020. márc. 24. 10:30
 20/23 A kérdező kommentje:
Nos. Ezt a kérdést ugye 2 éve írtam ki, május elején. Kavartunk kb 1 hónapig, aztán kiderült, hogy a barátnője kavart egy másik sráccal, aki amúgy kidobta 2 hét után. Ezt megtudta a srác (akivel én kavartam), és visszament hozzá. Én nagyon kiborultam, és elküldtem a francba júniusban. Utána nem beszéltünk egyáltalán. Majd most decemberben a semmiből rám írt. Nem tudtam hova tenni. Utána márciusban is megkeresett és hívott a baráti társaságunkba, ha volt valami buli. Eleinte nem volt nagyon semmi, csak például direkt mellém ült, hogy legalább hozzám érhessen. Aztán legutóbb iszogattunk picit páran, és megint elkezdtünk kavarni... Nagyon jól éreztem vele magam. Mondtam neki, hogy még egyszer nem verhet át, nem teheti ezt meg velem. Azt mondta, nem fog. (Nyilván ezt válaszolja, még ha igen, akkor is) de amikor vele vagyok, azt érzem, hogy szeret, úgy szorított magához, mikor mentünk haza, el se akart engedni. Aztán a buli óta nem találkoztunk, mert ugye karantén van, de minden nap beszélünk azóta Facebookon. Nem tudom, hogy most mik a szándékai velem, de megint felkavarta bennem a dolgokat és pont ugyanúgy érzek, mint 2 évvel ezelőtt. Sajnos iszonyatosan vonzódom hozzá és tudom, hogy ő is hozzám. De beleőrülök, hogy nem látok a fejébe.
2020. márc. 24. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!