Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehető jóvá? Mitévő legyek?
Szeretem a páromat, de tiszteletlenül viselkedtem vele és megcsaltam. Nagyon nehéz időszakom volt nekem is, de tudom, hogy ez nem mentség. Mindenesetre szeretem őt, rengeteget gondolok rá és minden nap hiányzik.
Értelmesebb válaszokat várok, esetleg olyanoktól is, akik átéltek hasonlót és megoldódott, jauvult a viszonyuk idővel. Köszönöm előre is!
Tudtad mit teszel, tudtad mekkora fájdalmat okozol vele a párodnak, tudtad mi lehet az ára, mégis megtetted. Mert neked ez nem jelentett semmit.
Aki képes állatokat kínozni, sosem lesz finom, érzékeny lelkű ember, ígérhet bármit. Max eljátszhatod egy ideig.
"Az a baj, hogy nem gondolkodtam, és akkoriban fel sem fogtam, hogy mennyire megbántom vele a páromat."
Nem tizenéves vagy, hanem 30. Egy felnőtt ember. Úgyhogy ne mondjad azt, hogy nem fogtad fel, meg nem gondolkodtál. Egyszerűen nem volt számodra jelentősége, mivel egy érzelmileg sekély ösztönlény vagy. A saját önző vágyaid motiváltak, a pillanatnak éltél, miközben lövésed se volt az igazi emberi értékekről. Az ilyen ember sok mindenre jó, de Társnak nem.
Bele gondoltal mar, hany es hany nappalt sirt miattad at? Hany es hany remalmokkal gyotort ejszakaja volt? Aterzed, hogy miota tudja hanyszor szakadt a leleke szet es a szive tort darabokra? Mert akarhanyszor eszebe jut a szive ujra es ujra osszetorik.
Parom "elvileg" testileg nem csalt meg, addig nem kerult a sor, bar nem hiszem, de legyen igy szerettem, imadtam, de az elejen tagadott, mindent, utana hazudott a vegen lett oszinte. Te ha teheted legy oszinte, ha kerdez valaszolj, megha faj is neki, oszinten, mert ha az vagy azokbol ertheti meg, hogy mi miert tortent, o hol rontott te hol rontottal. De ez meg keves... nem egyszer omlottam ossze ujra es ujra, erre is keszulj fel. Eloszor ne visszakapni akard, hanem kiengesztelni, segiteni abban, hogy feldolgozza. Aztan szepen lassan ujrakezdeni mindent az elejetol. A bizalmat ujra kell epiteni. Ha sir oleld at szorosan. Feleslegesek az ajndekok, persze egy egy virag, rendben, de ez nem hozza helyre a dolgokat. Kell, hogy lassa, te is szenvedsz, kell hogy erezze szereted. De egyet sose felejts, ha megbekel es te egyszer is okot adsz a gyanakvasra ott vege mindennek. Kerdezd meg mivel teheted jova, mit tegyel, min valtoztass. Az ido ami segit, de sosem feledtet,ha kibekultok szamits arra, hogy fel fel jonnek benne a dolgok. Ido es kitartas kerdese minden. Az en parom, addig aludt a foldon a hidegbe, amig nem adtam eegy utolso eselyt, hgy bizonyitson, megkapta, de itt korantsem volt szo megbocsaltasrol, sose bocsajtottam meg neki , de tulleptem rajta. Azota a ferjem es van egy kislanyunk! Kitartast!
Én anno úgy tudtam feldolgozni, hogy minden apró részletre rákérdeztem. De tényleg minden részletre. Milyen bugyi volt rajta, hol történt, hogy történt, milyen volt a csaj szex közben, mit érzett, mit mondott... stb a végtelenségig. Arra emlékszem csak, hogy minden nap újra, és újra el kellett mondania, újabb kérdésekre válaszolni, neki, aki előtte soha semmit nem beszélt a régi kapcsolatairól, de tényleg egy szót sem. De most megértette, hogy nekem ezt tudnom kell, hogy rohadtul őszintének kell lennie, és kitartóan állnia kell a sarat addig, amíg én újra meg újra feltépem a sebet, amíg bele nem fásulok a fájdalomba. És ő szó nélkül újra, meg újra megtette, válaszolt, türelmesen, gyengéden, megértően, a végtelenségig. És soha, egyetlen egy szóval nem panaszkodott emiatt, csak értem aggódott.
Sose fog begyógyulni ez a seb, sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!