Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom?
Az a helyzet hogy tegnap írt egy kolléganője, hogy többször összefeküdtek már egymással, és küldött egy közös beszélgetés részletet, amivel én kérdőre vontam a párom, mire ő azt mondta ilyet bárki tud csinálni photoshoppal, és fél óra alatt tényleg csinált valami hasonlót, hogy bebizonyítsa. Azt mondta, hogy a nőhöz semmi köze, alig beszélnek 1-2 szót a munkahelyen. A kolléganője részletesen írt arról, hogy amikor párom üzleti úton volt, akkor hogy és mikor feküdtek össze, illetve hogy többször felment a nő lakására is.
Este alig tudtam aludni, forgolódtam, nem tudtam mitévő legyek, következő nap, ahogy párom elment a munkába, délelőtt jött az üzenet a kolléganőtől, hogy bocsássak meg neki, nem akart rosszat, csak irigy volt ránk, és nagyon sajnálja. Azóta nem válaszol.
Tiszta rosszul vagyok, már nemtudom mit higyjek el, ti mit tennétek a helyemben?
Párom nagyon okos, és előfordul, hogy manipulatív, de nem nézném ki belőle hogy megcsal, 12 év alatt sosem volt még rá példa... Mindig hazaér időben, ha megy valahova, mindig megvan, hogy kivel megy, hova, és ők ezt tanúsítják is, tehát lehetősége se lett volna nagyon félrelépni.
Eléggé kétségbeesett vagyok most...
Amúgy ez, hogy még ezt a színjátékot is végig játszották előtted, hogy elvitt téged személyesen az a gyökér párod és így szarrá aláztak ketten... nehogy bevedd!
Jó tipp amit valaki írt, mutassa meg a csaj, hogy photoshopolta össze a bizonyítékot, mobiltelefon méretben, és hogyan varázsolta vissza a telefonjára! Az átlagember képtelen ilyet összeollózni.
"Letöltöttük a Vibert a telefonjára, teljesen üres volt, beszélgetések nélkül.
Utána átbeszéltük párommal, és megegyeztünk, hogy elmegyünk a nőhöz (egyszer vittünk már neki csomagot, tudtuk hol lakik). Körülbelül egy óráig beszéltünk"
nem véletlenül írtuk, hogy most már egy szót se a férjednek.
megaláztak, hülyére vettek.
ezek után sajnos semmit sem fogsz tudni bizonyítani, na de nem is kell ok ahhoz, hogy kilépj ebből a megalázó kapcsolatból.
hallgass a megérzéseidre.
amúgy 12 év baromi hosszú idő. feltételezem, fiatal korotok óta együtt vagytok. már ez önmagában elég ok arra, hogy egy férfi félremenjen. sajnos ilyenek.
írom ezt megcsalt exfeleségként.
Nem akarom benned a feszkót tovább nyomni, de ha nincs semmi a háttérben, akkor nem értem a férjed reakcióját.
Szerintem egy extra jámbor ember is, akit ártatlanul mocskolnak így be és döntik össze az életét egy kamu képpel, (bár ilyet nem hallottam még, hogy bárki ilyen aljas és szemét lenne egy számára szinte idegen emberrel szemben ok nélkül) az minimum kikel magából és ráveri az ajtót az idiótára, vagy a hatósághoz fordul, vagy bármi, ami határozottan azt mutatja, hogy kétségbe esett és látványosan küzd az igazáért. Nem higgadtan leül gagyi fotót gyártogatni.
Én legalábbis a nyugodt, higgadt, erőszakot, trágárságot utáló nő létem ellenére a "mi a f* sz" kérdés után azonnal a kocsiba bepattannék a párommal együtt és rögtön, személyesen számonkérném az illetőt, hogy ezt mégis hogy a francba gondolta. Eszembe nem jutna rajzolgatni, másnap még nyugodtan dolgozni menni...
Nekem büdös ez a sztori, sajnálom :(
Jah még egy. Az is fura, hogy először azt mondja, hogy szinte csak 1-2 szót beszéltek, aztán még hogy a nő ki akart vele kezdeni. (Akkor most szinte nem volt kommunikáció sem, vagy mégis?) Ha csapta a nő a szelet neki, hogy hogy nem említette neked? Én legalábbis biztosan mondanám a férjemnek, pont a félreértések elkerülése érdekében. Nekem is pl mostanában egy férfi kollégám kezdett el irogatni néha már zavaróan flörtölni akaró üzeneteket, amit pont a félreértések elkerülése végett jeleztem a férjemnek, hogy ha esetleg látná ( bár nem szokta nézni a telefonom) ne értse félre, ne lepődjön meg, de figyelmen kívül hagyom, csak a munkára szorítkózom.
De lehet én vagyok túl őszinte fajta..
Mint írtad, a párod nagyon okos, ès manipulatív, te meg nem így kezeled, mindent egyből az orrára kötsz, ès hagyod, Hogy ő vigye az esemènyeket.
Nekem ez a photoshop is dolog nem egy "ártatlan" ember reakcióját akkor tűnik. Mègis kinek jutna ilyen egyből eszèbe, hogy neki álljon egy ilyet összehozni? Nem szerkesztgetni kellett volna, hanem akkor ès ott elvágtatni a nőhöz tisztázni a helyzetet. Nem egy nap múlva, mikor már simán összebeszèltek. Akkor mièrt nem jutott ez eszèbe?
Simán lehet, hogy van másik telefonja, azon csinálja, így legalább a publikus telóján nincs rejtegetni valója, nem kell törölgetjni, ès azon izgulni, hogy vajon semmi nem maradt-e benne. Sokan csinálják így.
De most nem nagyon tudsz mit tenni, ő okos, ès most külön rèsen van, lesz.
Hát, nem tudom, vannak nagyon nyugodt, higgadt férfiak.Ha meg látványosan felháborodik, az is gyanús amúgy.Nőben is van ilyen is, olyan is.Van aki képes terhességet is hazudni a cél elérése érdekében...
Renélem kiderül az igazság,mert nagyon idegölő lehet ez a bizonytalnaság,mert a kisördög csak benned van ,gondolom.
“Letöltöttük a Vibert a telefonjára, teljesen üres volt, beszélgetések nélkül.”
-ezt nem értem ezzel mit akarsz bizonyítani? Elárulom vettem nem rég új telefont, a régió is fen volt a Viber. Az ikon már csak az íj beszélgetések vannak meg, a régiek nem. Ezt azét nem árt, ha tudod.
Töröld le és tesd fel újra te is, üres lesz.
Jav: az új telon nincsenek nekem sem ott régebbi beszélgetések.
Mellesleg most olvasom hogy nem rég szakított a nő. Talán pont a párod miatt, majd jól felqrta magát, hogy ő nem szakít így sem veled, öt meg csak qurogatja.
Másrészt elég könnyű egy munkahelyen úgy megoldani a megcsalast, hogy te ne vedd észre. Akar a munkahelyen is oszehozhatjak bent, vagy céges bulik, üzleti utal ahogy írta, stb. Ebből te nem vele észre semmit.
Egy módon tudnád még kideríteni: nem vagy buta és most nem szólsz a parodnak, sem a nőnek előre!!! Ez az első lépés! Hanem egyedul elmész a nőhöz, és itt megkered, hogy ahogy a férjed, szerkessze meg neked fel óra alatt azt a beszélgetést újra, amit állítólag neked szerkesztett korábban.
Megjegyzem nincs olyan ember, aki alaptalanul barmolna szét egy házasságot, pusztán mert xaridőszaka van. Akkor a no is pszichopata eset. Ezt puszta racionalitás, sajnos hülyére vagy véve, se megértem hogy bizonyíték kell.
A magannnyomozo meg jó drága természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!