Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom?
Az a helyzet hogy tegnap írt egy kolléganője, hogy többször összefeküdtek már egymással, és küldött egy közös beszélgetés részletet, amivel én kérdőre vontam a párom, mire ő azt mondta ilyet bárki tud csinálni photoshoppal, és fél óra alatt tényleg csinált valami hasonlót, hogy bebizonyítsa. Azt mondta, hogy a nőhöz semmi köze, alig beszélnek 1-2 szót a munkahelyen. A kolléganője részletesen írt arról, hogy amikor párom üzleti úton volt, akkor hogy és mikor feküdtek össze, illetve hogy többször felment a nő lakására is.
Este alig tudtam aludni, forgolódtam, nem tudtam mitévő legyek, következő nap, ahogy párom elment a munkába, délelőtt jött az üzenet a kolléganőtől, hogy bocsássak meg neki, nem akart rosszat, csak irigy volt ránk, és nagyon sajnálja. Azóta nem válaszol.
Tiszta rosszul vagyok, már nemtudom mit higyjek el, ti mit tennétek a helyemben?
Párom nagyon okos, és előfordul, hogy manipulatív, de nem nézném ki belőle hogy megcsal, 12 év alatt sosem volt még rá példa... Mindig hazaér időben, ha megy valahova, mindig megvan, hogy kivel megy, hova, és ők ezt tanúsítják is, tehát lehetősége se lett volna nagyon félrelépni.
Eléggé kétségbeesett vagyok most...
Lehet, hogy van egy másik telefonja, és arról tolja a Vibert. A másik telefont nem biztos, hogy meg lehet találni, mert mondjuk a kocsiban tartja eldugva, vagy akárhol a házban egy vázában mögött a fürdőszobaszekrény tetején, ahova soha senki nem néz be, de ő akármikor hozzáfér... Ez csak egy példa volt, nem kell szó szerint venni.
Ha mégis megtalálná a másik telefont a kérdező, persze arra is lenne egy szöveg, hogy kié, és hogy maradt ott, meg minek is az...
Itt az emberismeretnek kell döntenie...
Meg hogy mi motivál egy nőt arra, hogy lejárassa magát egy másik nő előtt, ha nem igaz az egész. Annyi jobb módszer van arra, hogy keresztbe tegyen valaki valakinek (mondjuk a munkahelyen keresztül, ha már úgyis együtt dolgoznak), miért pont azt választotta, amiben lejáratja magát? A másik nőről is többet kéne tudni, milyen ember, van-e kapcsolata, stb.
Igazatok van, a plusz egy telefon (pl céges?) is bejátszhat, ha van neki.
Mindenesetre az én fejembe nem férne, hogy valaki ilyet kitaláljon, pusztán irigységből. Annyira nem vág egybe a sztori. Eszembe nem jutna ilyen, és sose hallottam ilyenről, hogy valaki ilyet mondjon komoly bizonyíték nélkül csupán irigységből.
Engem is csalt meg az exem, ott is borított a harmadik, ott is tagadott az exem, de azonnal a harmadiknak hittem és küldött is bizonyítékot.
Szerintem a párod megfenyegette, hogy okollá teszi az életét a munkahelyen a csajnak. incs véletlenül valami vezető pozícióba, vagy feljebb a ranglétrán a nőnél?
30N
Az ürge állítólag okos (rafkós)
Nyilván a cégestelón kommunikálnak, ha nem élőben.
Vagy van egy teló amit nem visz soha haza,mondjuk a munkahelyi asztalfiókban lapul.
Sok furfang létezik
Nade előbb-vagy utóbb mindenki lebukik
45#
Azt az pasi elpanaszolta volna a kérdezőnek az esti vacsoránál hogy ne legyen gyanús
Aki saját telefonon csinál ilyet az amatőr
a volt nejem is a sajátján tolta 2 hónapig a faszijával csak az én előfizetéses flottámba :)
Mintha csak a saját sztorinkat olvasnám.
Engem megcsalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!