Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom. Nem tudom feldolgozni és nem tudom elhagyni sem Mit tegyek?
Ahogy én látom a helyzetet, 2 dolog közül választhatsz:
1. Otthagyod (ehhez semmire és senkire nincs szükséged önuralmon kívül), szenvedsz pár hétig, esetleg hónapig, aztán szép lassan továbblépsz és talpra állsz, lesz esélyed a boldogságra.
2. Vele maradsz ebben a megalázott lábtörlő-szerepben és szenvedsz még hosszú éveken keresztül. Soha többet nem bízol majd benne, így minden esetben, amikor épp nincs otthon majd kattogsz és agonizálsz, hogy hol van éppen és mit csinál, kivel kavar a hátad mögött. Megalázod magad, puncsolsz egy olyan embernek, aki nem szeret téged, elveszed magadtól az esélyt a boldogságra és még a gyerekednek is megtanítod ezt az undorító párkapcsolati mintát, hogy neki se legyen egészséges, boldog párkapcsolata felnőtt korában.
Szerintem pofonegyszerű eldönteni, melyik a jobb út, de a te életed, rajtad áll a döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!