Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom. Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszter9325 kérdése:

Megcsalt a párom. Nem tudom feldolgozni és nem tudom elhagyni sem Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egész abból indult ki hogy, van egy lány baratja akihez eljárt és én sajnos bíztam benne mivel gyermekkori barátok, és még csúnya is nem is kicsit. Egy hónapja kb elment hozzá hogy 10 perc és jön is haza hát ebből lett 3 és fél óra telefonon nem értem el egyiket sem majd haza jött részegen akkor még nem is sejtettem semmi komolyat aztán észre vettem hogy reggelente küld magáról képet a páromnak akkor már rosszat sejtettem eltelt egy hét összeveszett velem megpofozot minden ok nélkül mint ha az lett volna a cél hogy elmenjek hát így is lett vissza mentem anyumhoz eltelt két nap a harmadik nap végén beléptem a facebookjába mivel mikor jelszót változtatott nem jelentkezett ki az eszközökből láttam hogy azt írja a Diának hogy, nagyon megleptél mindenre szamítottam a napokba de erre nem, lenne valami akadálya annak amiről beszéltünk kérdezte tőle Mint kiderült kapcsolatról volt szó hogy össze jönnek.Azt is írta neki hogy nem tudja feledni folyton rá gondol meg hogy felcsigázta az amit a Dia mondott neki hát sajnos azt már nem tudtam meg pontosan mi is volt gondolom szexuális jellegű, de közben nekem is írt hogy menjek vissza mert szeret és hianyzunk neki én annyira pánikba estem hogy hazajőttem másnap nem láttam rajta megbánást azt hajtotta ő nem csalt meg nem volt köztük semmi itt maradtam mint ha mi se történt volna közben belülről megöl a fájdalom annyira szeretem pedig tudom nem érdemlimeg. Azt érzem ha mással akart össze jönni hogy talán sose szeretett rosszabbnak érzem ezt mint ha lefeküdt volna valami ismeretlen nővel mert a szívemet csalta meg. Hozzá tenném azt is hogy nekem előző kapcsolatomból van egy fiam aki apának hívja és ragaszkodik hozzá mivel csak ő neveli, így annyira nehéz az egész mivel ketten szenvednénk ha itt hagynám.
2018. szept. 14. 11:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%
Akár el akarod hagyni, akár nem, ennek vége.
2018. szept. 14. 11:23
 2/26 anonim ***** válasza:
81%
Könyörgöm, tanulj meg mondatot tagolni és írásjeleket használni (vessző, pont), mert ez így olvashatatlan. Szemrákot kaptam ettől.
2018. szept. 14. 11:41
 3/26 A kérdező kommentje:
Úgy érted ha itt maradok is valószínű keresni fogja a Dia társaságát ha úgy van titokban mint eddig? Kihez tudnék fordulni hogy eltudjam engedni?
2018. szept. 14. 11:43
 4/26 anonim ***** válasza:
95%
Ha jól értem meg is pofozott, de te vele maradsz. Hát gratulálok, ez sokkal durvább egy megcsalásnál. Csak a szegény fiadat sajnálom...
2018. szept. 14. 11:48
 5/26 A kérdező kommentje:
Én nem tudok ennyi időt elengedni 2 pofonért, nem tart retegésbe, a fiamat meg imádja mindennél jobban, mellesleg ő nem is volt itt mikor ez történt, de látom itt segítséget kérni felesleges mert csak itélkezni tudtok!
2018. szept. 14. 11:54
 6/26 anonim ***** válasza:
95%
Kihez tudsz fordulni, ha el akarod engedni????? Hát csak saját magadhoz, és ezt meg is kellene tenned.
2018. szept. 14. 11:54
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként ahogy a kommentekből látom te inkább azt az utat fogod választani, hogy maradsz áldozat és egy kihasznált hülyére vett nő... Ezt is lehet választani.
2018. szept. 14. 11:56
 8/26 anonim ***** válasza:
92%

Ahogy én látom a helyzetet, 2 dolog közül választhatsz:

1. Otthagyod (ehhez semmire és senkire nincs szükséged önuralmon kívül), szenvedsz pár hétig, esetleg hónapig, aztán szép lassan továbblépsz és talpra állsz, lesz esélyed a boldogságra.

2. Vele maradsz ebben a megalázott lábtörlő-szerepben és szenvedsz még hosszú éveken keresztül. Soha többet nem bízol majd benne, így minden esetben, amikor épp nincs otthon majd kattogsz és agonizálsz, hogy hol van éppen és mit csinál, kivel kavar a hátad mögött. Megalázod magad, puncsolsz egy olyan embernek, aki nem szeret téged, elveszed magadtól az esélyt a boldogságra és még a gyerekednek is megtanítod ezt az undorító párkapcsolati mintát, hogy neki se legyen egészséges, boldog párkapcsolata felnőtt korában.

Szerintem pofonegyszerű eldönteni, melyik a jobb út, de a te életed, rajtad áll a döntés.

2018. szept. 14. 12:03
 9/26 anonim ***** válasza:
91%
Kérlek..kérlek..hagyd el..
2018. szept. 14. 12:03
 10/26 A kérdező kommentje:
Valószínű nem azért írtam ide mert ezt az utat szeretném választani hanem mert nehezen engedem el de látom itt még senki nem volt igazán szerelmes eddig boldogok voltunk mindegy felesleges ide írnom sziasztok!
2018. szept. 14. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!