Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom. Nem tudom feldolgozni és nem tudom elhagyni sem Mit tegyek?
Csatlakozom a ketteshez.
Majdnem megfulladtam mire a végére értem, legalább pontokat raknál a mondatok végére.. vagy te ezt így kajak ledaráltad egy szuszra?! Fuh bazze milyen tüdőd lehet!
Már akkor buta voltál amikor hagytad, hogy női barátja legyen akihez eljárogat. Hiába írják sokan, hogy bizony neki is van ellenkező nemű barátja, én akkor sem nézném jó szemmel. Ha annyira csak barát az illető akkor miért csak kettesben találkozgatnak? Hát jöjjön el a barát és dumálunk hármasban, vagy csinálunk közös programot amire meghívunk barátokat stb. de ilyen "van egy jó barátom akivel kettesben találkozgatok" az nekem nem ül. Kíváncsi lennék, hogy fordítva ez milyen lenne ha esténként Te mennél el pár órára mert mész a pasi barátodhoz? Biztos elviselné.
Na az, hogy megütött és Te visszamentél hozzá azt nem is minősítem. Megáll az ész, komolyan. Vagyis most bebizonyosodott részére, hogy bármit megtehet. Lehet nő barátja akivel kavar melletted, Te erről tudhatsz is és ha nem úgy viseled ahogy ezt ő elvárná akkor még oda is csaphat, hogy észrevedd hol a helyed.. Hát gratulálok, ezzel egy irányt adtál a jövődnek, hogy milyen módon fog alakulni...erre mérget vehetsz. És majd ja a fiad nagyobb lesz és megérti mi folyik nálatok és esetleg szóvá teszi akkor majd ő is kap egy-két apait, hogy szépen sorakozzon melléd.
Igen, biztos nagyon szeret titeket, azért fontosabb egy barát mint Ti.
Elhiszem, hogy szereted de fogd fel, hogy jó kapcsolathoz kettő ember kell. Minél előbb megszabadulsz tőle a fajdalom ellenére annál több későbbi fájdalomtól kíméled meg magadat. Ha pedig nem akkor sajnos ezt választottad.
#16 os ként még valami.
Most olvasom a kommentedet. Ja vagyis a két pofon az semmi, mi pedig, hülye válaszolók mekkora ügyet csinálunk belőle. Akkor lényegében nem is történt semmi, minden a legnagyobb rendben. A sorsod megérdemled most már így látom.
Csak akkor minek írtál ide kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!