Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom. Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszter9325 kérdése:

Megcsalt a párom. Nem tudom feldolgozni és nem tudom elhagyni sem Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egész abból indult ki hogy, van egy lány baratja akihez eljárt és én sajnos bíztam benne mivel gyermekkori barátok, és még csúnya is nem is kicsit. Egy hónapja kb elment hozzá hogy 10 perc és jön is haza hát ebből lett 3 és fél óra telefonon nem értem el egyiket sem majd haza jött részegen akkor még nem is sejtettem semmi komolyat aztán észre vettem hogy reggelente küld magáról képet a páromnak akkor már rosszat sejtettem eltelt egy hét összeveszett velem megpofozot minden ok nélkül mint ha az lett volna a cél hogy elmenjek hát így is lett vissza mentem anyumhoz eltelt két nap a harmadik nap végén beléptem a facebookjába mivel mikor jelszót változtatott nem jelentkezett ki az eszközökből láttam hogy azt írja a Diának hogy, nagyon megleptél mindenre szamítottam a napokba de erre nem, lenne valami akadálya annak amiről beszéltünk kérdezte tőle Mint kiderült kapcsolatról volt szó hogy össze jönnek.Azt is írta neki hogy nem tudja feledni folyton rá gondol meg hogy felcsigázta az amit a Dia mondott neki hát sajnos azt már nem tudtam meg pontosan mi is volt gondolom szexuális jellegű, de közben nekem is írt hogy menjek vissza mert szeret és hianyzunk neki én annyira pánikba estem hogy hazajőttem másnap nem láttam rajta megbánást azt hajtotta ő nem csalt meg nem volt köztük semmi itt maradtam mint ha mi se történt volna közben belülről megöl a fájdalom annyira szeretem pedig tudom nem érdemlimeg. Azt érzem ha mással akart össze jönni hogy talán sose szeretett rosszabbnak érzem ezt mint ha lefeküdt volna valami ismeretlen nővel mert a szívemet csalta meg. Hozzá tenném azt is hogy nekem előző kapcsolatomból van egy fiam aki apának hívja és ragaszkodik hozzá mivel csak ő neveli, így annyira nehéz az egész mivel ketten szenvednénk ha itt hagynám.
2018. szept. 14. 11:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Megcsal, megver, de te nem tudod, hogy elhagyd-e. Nincs több kérdésem.
2018. szept. 14. 12:06
 12/26 anonim ***** válasza:
85%
Na, te is csak önigazolásért jöttél ide.. Tudod én is voltam már nagyon szerelmes, mégis el tudtam hagyni azt az embert, akibe szerelmes voltam, azért, mert tönkretett a kapcsolat és az volt az egyetlen okos döntés. Tudod mit? Szenvedj csak tovább akkor, ha megéri neked ez a fene nagy (egyoldalú) szerelmed, verjen csak, csaljon még meg párszor, hátha észhez térsz. Téged nem sajnállak, szerencsétlen gyereket viszont nagyon, hogy egy ilyen ostoba ösztönlény az anyja.
2018. szept. 14. 12:11
 13/26 anonim ***** válasza:
82%

Csatlakozom a ketteshez.

Majdnem megfulladtam mire a végére értem, legalább pontokat raknál a mondatok végére.. vagy te ezt így kajak ledaráltad egy szuszra?! Fuh bazze milyen tüdőd lehet!

2018. szept. 14. 12:11
 14/26 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj, de te egy igazi ostoba proli vagy. Ez már eleve látszik az írásodon is, meg ahogy fogalmazol. Belépsz más facebook-jára kémkedni. Megvernek, megcsalnak, megaláznak, de te "szereted". Aki hülye halljon meg, rajtad nem lehet segíteni.
2018. szept. 14. 12:13
 15/26 A kérdező kommentje:
Én legalább le írtam amit más kihagy a storyból bocsánat hogy őszinte vagyok jaaa meg két pofon az verés akkor te még nem voltál megverve! Amúgy meg ne is kérdez nem vagyok kivancsi a kérdésedre! :) Eddig egy normalis választ kaptam mivel nem érzi át senki a helyzetem!
2018. szept. 14. 12:17
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

Már akkor buta voltál amikor hagytad, hogy női barátja legyen akihez eljárogat. Hiába írják sokan, hogy bizony neki is van ellenkező nemű barátja, én akkor sem nézném jó szemmel. Ha annyira csak barát az illető akkor miért csak kettesben találkozgatnak? Hát jöjjön el a barát és dumálunk hármasban, vagy csinálunk közös programot amire meghívunk barátokat stb. de ilyen "van egy jó barátom akivel kettesben találkozgatok" az nekem nem ül. Kíváncsi lennék, hogy fordítva ez milyen lenne ha esténként Te mennél el pár órára mert mész a pasi barátodhoz? Biztos elviselné.

Na az, hogy megütött és Te visszamentél hozzá azt nem is minősítem. Megáll az ész, komolyan. Vagyis most bebizonyosodott részére, hogy bármit megtehet. Lehet nő barátja akivel kavar melletted, Te erről tudhatsz is és ha nem úgy viseled ahogy ezt ő elvárná akkor még oda is csaphat, hogy észrevedd hol a helyed.. Hát gratulálok, ezzel egy irányt adtál a jövődnek, hogy milyen módon fog alakulni...erre mérget vehetsz. És majd ja a fiad nagyobb lesz és megérti mi folyik nálatok és esetleg szóvá teszi akkor majd ő is kap egy-két apait, hogy szépen sorakozzon melléd.

Igen, biztos nagyon szeret titeket, azért fontosabb egy barát mint Ti.

Elhiszem, hogy szereted de fogd fel, hogy jó kapcsolathoz kettő ember kell. Minél előbb megszabadulsz tőle a fajdalom ellenére annál több későbbi fájdalomtól kíméled meg magadat. Ha pedig nem akkor sajnos ezt választottad.

2018. szept. 14. 12:25
 17/26 anonim ***** válasza:
92%

#16 os ként még valami.

Most olvasom a kommentedet. Ja vagyis a két pofon az semmi, mi pedig, hülye válaszolók mekkora ügyet csinálunk belőle. Akkor lényegében nem is történt semmi, minden a legnagyobb rendben. A sorsod megérdemled most már így látom.

Csak akkor minek írtál ide kérdést?

2018. szept. 14. 12:33
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Pofonosztás után durvább dolgok jöhetnek, és valószínűleg fognak is...
2018. szept. 14. 13:07
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
A hétszentségit az írásjelek hiányába, tagolatlanságba. Kisült a szemem rántottának. Röviden: nyomorék a pasid, hagyd el. De nem fogod.
2018. szept. 14. 13:26
 20/26 anonim ***** válasza:
88%
Mekkora lúzer vagy.... Megcsal meg még meg is pofoz, de te nem hagyod e.... Szánalmas vagy. Anyádèk helyében a fejemet vernèm a falba, hogy ilyen hülye vagy... Biztos boldogok lesztek együtt...
2018. szept. 14. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!