Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom. Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszter9325 kérdése:

Megcsalt a párom. Nem tudom feldolgozni és nem tudom elhagyni sem Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egész abból indult ki hogy, van egy lány baratja akihez eljárt és én sajnos bíztam benne mivel gyermekkori barátok, és még csúnya is nem is kicsit. Egy hónapja kb elment hozzá hogy 10 perc és jön is haza hát ebből lett 3 és fél óra telefonon nem értem el egyiket sem majd haza jött részegen akkor még nem is sejtettem semmi komolyat aztán észre vettem hogy reggelente küld magáról képet a páromnak akkor már rosszat sejtettem eltelt egy hét összeveszett velem megpofozot minden ok nélkül mint ha az lett volna a cél hogy elmenjek hát így is lett vissza mentem anyumhoz eltelt két nap a harmadik nap végén beléptem a facebookjába mivel mikor jelszót változtatott nem jelentkezett ki az eszközökből láttam hogy azt írja a Diának hogy, nagyon megleptél mindenre szamítottam a napokba de erre nem, lenne valami akadálya annak amiről beszéltünk kérdezte tőle Mint kiderült kapcsolatról volt szó hogy össze jönnek.Azt is írta neki hogy nem tudja feledni folyton rá gondol meg hogy felcsigázta az amit a Dia mondott neki hát sajnos azt már nem tudtam meg pontosan mi is volt gondolom szexuális jellegű, de közben nekem is írt hogy menjek vissza mert szeret és hianyzunk neki én annyira pánikba estem hogy hazajőttem másnap nem láttam rajta megbánást azt hajtotta ő nem csalt meg nem volt köztük semmi itt maradtam mint ha mi se történt volna közben belülről megöl a fájdalom annyira szeretem pedig tudom nem érdemlimeg. Azt érzem ha mással akart össze jönni hogy talán sose szeretett rosszabbnak érzem ezt mint ha lefeküdt volna valami ismeretlen nővel mert a szívemet csalta meg. Hozzá tenném azt is hogy nekem előző kapcsolatomból van egy fiam aki apának hívja és ragaszkodik hozzá mivel csak ő neveli, így annyira nehéz az egész mivel ketten szenvednénk ha itt hagynám.
2018. szept. 14. 11:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%

"megpofozot minden ok nélkül"

Én meg egyedül vagyok, a nők meg ilyenekkel egyáltalán szóbaállnak. Milyen világ ez... :D

2018. szept. 14. 13:49
 22/26 Bence_ ***** válasza:
79%

Sokan átérzik a helyzeted, sőt akadhat olyan is aki már volt ilyenben.

Minél "normálisabb" életet szeretnél élérni annál inkább a konfort zónádon kívüli választ fogsz kanpo.

Pont ezért látod a válaszokat ilyennek mert rettentő messze vannak, ahogy te is az egymást erősítő, segítő kapcsolattól.

2018. szept. 14. 13:56
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"jaaa meg két pofon az verés akkor te még nem voltál megverve!"

Képzeld, tényleg nem voltam sosem megverve. Szerinted ez valami hiányosság?

2018. szept. 14. 15:37
 24/26 anonim ***** válasza:
78%

Kerdezo,sajnalom ami veled tortent.

Tenyleg nem jo ha van egy " lanybarat", megha csunya is....

Nem szabad lebecsulni,mert nemcsak bombazoval csalnak...

Ha nem tudod feldolgozni( amit nem csodalok),de elhagyni se,magadat orlod fel.Jo ez?

Ket pofon is tobb a soknal.

Az en ferjem se volt szent ,ivott is,de soha meg nem utott a 31 ev alatt.

Halgass a tobbiekre...menekulj.

Megcsalt,megutott,mire varsz meg???

2018. szept. 14. 18:30
 25/26 anonim ***** válasza:
59%

Úristen, idejön, segítséget kér, mindenki mondja az egyértelműt, de te fogod magad és ezen besértődsz. Akkor csak jó szórakozást tudok kívánni lábtörlőként.

Voltam ott ahol te, piszok szerelmes voltam de ezentúl ki tud így tovább élni?! Innentől kezdve feljogosítod, hogy bármit megtehessen, mert a pofont is elnézted neki.

Fiadnak igazi mintanő vagy. Ő is így nőjön fel, hogy a nőkkel így kell bánni?!

29n

2018. szept. 14. 19:35
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott mert ez jobb nem lesz.

Tudom hogy jot akarsz a fiadnak, de nem lesz jo neki ha az edesanyjat sirni latja vagy monoklival, talan egyszer majd o is kap egyet...

Szoval ha nem erted amit az elottem szolok irtak, akkor tedd meg a fiadert, add meg neki az eselyt hogy egy normalis ferfire nezhessen fel apakent.

2018. szept. 14. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!