Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy tegnap írt egy kolléganője, hogy többször összefeküdtek már egymással, és küldött egy közös beszélgetés részletet, amivel én kérdőre vontam a párom, mire ő azt mondta ilyet bárki tud csinálni photoshoppal, és fél óra alatt tényleg csinált valami hasonlót, hogy bebizonyítsa. Azt mondta, hogy a nőhöz semmi köze, alig beszélnek 1-2 szót a munkahelyen. A kolléganője részletesen írt arról, hogy amikor párom üzleti úton volt, akkor hogy és mikor feküdtek össze, illetve hogy többször felment a nő lakására is.

Este alig tudtam aludni, forgolódtam, nem tudtam mitévő legyek, következő nap, ahogy párom elment a munkába, délelőtt jött az üzenet a kolléganőtől, hogy bocsássak meg neki, nem akart rosszat, csak irigy volt ránk, és nagyon sajnálja. Azóta nem válaszol.

Tiszta rosszul vagyok, már nemtudom mit higyjek el, ti mit tennétek a helyemben?

Párom nagyon okos, és előfordul, hogy manipulatív, de nem nézném ki belőle hogy megcsal, 12 év alatt sosem volt még rá példa... Mindig hazaér időben, ha megy valahova, mindig megvan, hogy kivel megy, hova, és ők ezt tanúsítják is, tehát lehetősége se lett volna nagyon félrelépni.

Eléggé kétségbeesett vagyok most...

2018. dec. 12. 14:10
 61/98 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megcsal...
2018. dec. 12. 21:40
 62/98 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólást, a tanácsokat.

Letöltöttük a Vibert a telefonjára, teljesen üres volt, beszélgetések nélkül.

Utána átbeszéltük párommal, és megegyeztünk, hogy elmegyünk a nőhöz (egyszer vittünk már neki csomagot, tudtuk hol lakik). Körülbelül egy óráig beszéltünk, éreztem, hogy férjem nem békíteni akar, hanem mellettem áll, és kikéri magának hogy köze lenne a nőhöz. A rendőrséges rágalmazás dolgot is megemlítettem, amit itt javasolt valaki, még arra sem történt semmi "beismerés". Őszintének láttam az érzelmeit. Volt sírás, vigasztalás, veszekedés, de végül normális hangulatban váltunk el. Én nagyon arra hajlok(amit mondott is) hogy csak akart valamit a páromtól, de nem sikerült, és így állt bosszút. Nagyon ki nem állhatja, minden szavából ez sugallt. Ettől függetlenül sokszor bocsánatot is kért, meg hogy nem gondolta át.

Egyelőre lenyugodtam, de az biztos, hogy most már sokkal jobban oda fogok figyelni, hogy merre jár, kivel van(valaki írta privátban, hogy kollegák sokszor falaznak egymásnak nőügyben). Az is lehet fogadok magánnyomozót.

Köszönöm mindenkinek a segítségét!

2018. dec. 12. 21:54
 63/98 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk amikor a szerető borított a férjem azonnal beismerte. Ott is összevesztek és a nő borított. Ezek után a férjem szaķított vele, de utolsó nap fizetett még 100 ezret a halgatásáért, hogy többet ne beszéljen velem. Utána törölt mindent a telefonjairól, laptopjáról. Na de én nem olyan ember vagyok aki el is hisz mindent. Magán akcióba kezdtem. Mindent megheckeltem. A bizonyítékokkal szembesítettem. Hát vicces magyarázatokkal állt elő, hogy miért is pénzelte a szeretőjét és miérz is társkeresőzött. Nézd meg a bankszámláját is, ha tudod. Ott találod a legárulkodóbb bizonyítékokat. A bankszámlán 1 évre visszamenőleg megtalálsz részletesen mindent, mert online világban élünk és mindent bankkártyával fizetünk. Azt is negtudod hol volt, mivel utazott, sőt hol ettek.

Nekem nem kellett magánnyomozó. De ilyen helyzetben azt is bevetném.

Hozzáteszem gonoszságból nekem is küldött bizonyítékot a nő, de azt már csak azért, mert lerib..ncoztam es mert a férjem nem őt választotta.

Azóta a férjem megtanulta, hogy én nen az vagyok akinek ő hitt és két szék közé esett.

Semmit ne higyj a férjednek és vedd a kezedbe az életedet! Senki nem érdemli meg, hogy tönkre menj miatta. A nőnek se higyj el mindent, mert tudnak ám hazudni. A 2 hazugság között megtalálod a választ. De okosan csináld

2018. dec. 12. 21:56
 64/98 anonim ***** válasza:
84%
Tutti, hogy dugtak. 1000%. Ezt mint pasi mondom. Teljesen egyértelmű.
2018. dec. 12. 22:03
 65/98 anonim ***** válasza:
92%

"elmegyünk a nőhöz (egyszer vittünk már neki csomagot, tudtuk hol lakik)."

Mi van...?????????????

Tudom, most jön egy "hihető" magyarázat, hogy a csomag "munkaügyben" volt, és hogy "ketten kellettek hozzá, hogy elvigyétek", és ez is totál alá lesz támasztva...

Ez rosszabb, mint egy thriller.

Kérdező, egy valamit jegyezz meg: MINDENT ki lehet magyarázni, ha az embernek van elég esze.

2018. dec. 12. 22:14
 66/98 anonim ***** válasza:
100%

63 vagyok. Már a szerető azt mondta neked amit a férjed a szájába adott. Ne higyj neki. Azért is dühös a férjedre, mert valószínüleg megfenyegette és most ilyrn kellemetlen helyzetbe hozta, hogy hazudnia kell neked. Pedig elmondaná már az igazságot a férjedről.Egy helyen dolgoznak. És gondold el te nem lennél dühös ilyen helyzetben?

Találkozzál vele kettesben. Ne szólj a férjednek.

Én azt sajnálom, hogy akkor nem kérdeztem ki a nőt, de olyan sokkot kaptam, hogy idő kellett amíg minden letisztult. Ne kövesd el ugyanezt a hibát. És a terveidet ne kösd a férjed orrára.

2018. dec. 12. 22:20
 67/98 anonim ***** válasza:
79%

Igen, tutti hogy a férjed megzsarolta, vagy összebeszéltek és színjátékot játszanak.

Holnap már megint szenvedélyesen fognak csókolózni a melóhely egy eldugott zugában.

2018. dec. 12. 22:23
 68/98 anonim ***** válasza:
76%
Én a helyedben még egyszer titokban felkeresném a nőt és megkérném hogy előttem szerkesszen olyan viber beszélgetést,amit átküldött neked.Kiderülne tudja-e hogy kell csinálni.De mondjuk a férjed már lehet kioktatta a photoshopra erre a verzióra is
2018. dec. 12. 22:39
 69/98 anonim ***** válasza:
86%

Hát most jól megvezettek Téged. Azt mondták és úgy ahogy azt Te hallani akartad. Ne feledd, a férjed okos, manipulatív. Akkor van annyi esze, hogy úgy adja be a rizsát, hogy úgy tűnjön ezt nem lehetett így összehozni. Ebben van a sikeres csalás egyik része. A másik meg, hogy azt kell belőle kihozni amit az akit átvernek hinni akar.

A pasid felvilágosította már, hogy fenyegetni is fogod, már nem volt meglepi.

Meg kellett volna kérned mutassa már meg hogyan is csinálta photosoppal azt a beszélgetést. Hogyan nyomta bele a mobilba és mutassa meg a mobiljában. Erre kíváncsi lettem volna.

Na de ha neked ennyi elég akkor legyen. Te fogsz ezzel élni, ha megfelel akkor oké.

2018. dec. 12. 22:46
 70/98 anonim ***** válasza:
79%

"Én nagyon arra hajlok(amit mondott is) hogy csak akart valamit a páromtól, de nem sikerült, és így állt bosszút. Nagyon ki nem állhatja, minden szavából ez sugallt"

A verzióhoz muszáj volt tartania magát hisz egyszer már ezzel magyarázta. Nem mondhat most mást.

És igen...annyira utálja a férjedet, hogy viszonyt akart vele, mint feljebb írja. Mert ugye azzal akarunk viszonyt akit utálunk..

Ja, hogy nem.. akkor nem értem.

2018. dec. 12. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!