Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmileg megcsalt a párom. Hogy legyek túl ezen?
Soha nem fogod tudni elfelejteni. Mindig ott fog motoszkálni benned. Ha annyira hűde szeretett volna és vonzó lennél számára mindez nem történik meg.
Háát úgy is együtt maradsz majd vele, győzködheted majd magad hosszú hosszú éveken át, hogy de bizony boldog vagyok...
Azt mondod, hogy érzelmileg megcsalt a párod, de lehet, hogy csak azért nem lett belőle fizikai megcsalás is, mert béna volt és lebukott. És azt honnan tudod, hogy szexig nem jutottak el? Ha a megbízható párod mondta ezt, mert akkor biztos úgy van. Ne szépítsd a dolgot mert az egyszerű tagadás.
Nem tudom, hogy mennyire beszéltétek meg a dolgokat? Ő mondta, hogy bepánikolt vagy csak magadban próbálod mentegetni őt. Szerintem sokat segítene ha tudnád az okait, legyen az ok a rossz kapcsolatotok, kalandvágy, vagy bármi más.
Végig kell gondolnod és el kell döntened, hogy neked mi fér bele a kapcsolatba. Bele fér-e egy vagy akár több botlás vagy sem. A rossz érzésen csak akkor leszel ha már döntöttél valahogyan és el is fogadtad a döntésedet.
Ha szakítani akarsz tedd meg nyugodtan mivel nincs gyerek meg 20 évnyi házasság (ebben az esetben más lenne a helyzet) mögöttetek és úgyis fogsz találni másik partnert akit pont ennyire fogsz szeretni, nem kell emiatt izgulnod vagy rosszul érezni magad.
Ha viszont megbocsátasz, akkor vedd azt komolyan. Ne hánytorgasd fel neki, ne légy féltékeny vagy legalább is ne mutasd ki és ne mérgezd vele a kapcsolatot. És ha megbocsátás mellett döntöttél akkor segítségként mehettek akár párterápiára is, de csak az után ha már döntöttél, ne pedig az legyen, hogy elmentek terápiára és lesz ami lesz.
Mit kell tenned? Döntened. De az a te döntésed legyen, amit megbánás nélkül vállalsz. Ne azért dönts mert a barátod visszakönyörögte magát és fűt-fát ígért vagy mert félsz egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!