Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt barátnők/menyasszonyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt barátnők/menyasszonyok/feleségek, amikor kiderült, hogy a párotok félredugott és/vagy érzelmileg is megcsalt, miért bocsátottatok meg neki?

Figyelt kérdés

#megcsalás #nincsbocsánat
2018. ápr. 2. 23:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akarom, hogy befolyásolja a mindennapjaimat az a tudat, hogy megcsaltak. De ettől függetlenül szakítottam vele.
2018. ápr. 2. 23:31
 2/17 anonim ***** válasza:
8%
Nem csaltak meg.
2018. ápr. 3. 00:01
 3/17 A kérdező kommentje:

"Nem csaltak meg."

kedves "észlény"!

tudsz kérdést értelmezni? csak azok válaszait várom, akik érintettek ebben.

2018. ápr. 3. 00:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Az exem csalt. Én naivan hittem, megvaltozik. De másként történt. Tovább is próbálkozott. Aztán már én is besokalltam szamarkent ülni abban a kapcsolatban és kileptem belőle. A következő párom mára már a férjem és 5eve együtt vagyok vele. Maximális bizalommal vagyunk és megcsalas nyoma sincs se lelki se testi szinten
2018. ápr. 3. 00:27
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem bocsatok meg. Miert tegyem?
2018. ápr. 3. 01:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Van, amit nem lehet megbocsájtani, és ez pont az.Én elváltam, ma sem bánom, pedig már 10 éve volt.
2018. ápr. 3. 07:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem bocsátottam meg és elfelejteni sem tudom. El is váltunk miatta. A bizalmamat sajnos nem könnyű visszaszerezni, nem is sikerült neki.
2018. ápr. 3. 08:00
 8/17 anonim ***** válasza:
60%
Hibázott.. De annyira megbánta, hogy majdnem jobban szenvedett mint én. És én.. Valahogy úgy éreztem, hogy magamat büntetném ha nélküle élnék. Nem tudom nemszeretni.
2018. ápr. 3. 09:16
 9/17 anonim ***** válasza:
47%
Megcsalás és megcsalas között isvan különbség, ha érzelmileg alakulna valami, valakivel irogatna, éttermekbe jarkalna azonnal dobnám, ha elmegy prostihoz es huz kotont, egye fene.
2018. ápr. 3. 09:36
 10/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem velem történt hanem ismerősi körben. 40 évesek voltak a férj, feleség. A pasi összejött egy 27 éves csajjal, akivel bizalmi és szeretői kapcsolatban volt 2 éven keresztül. Együtt aludtak rendszeresen (pasi munkájából adódóan ezt meg tudta tenni) éttermekbe, kirándulni jártak. Majd bonyolódott a dolog mert a lány terhes lett, a gyermeket megtartotta a pasi akarata ellenére. DE a viszony tovább folytatódott és még közelebb kerültek egymáshoz. Amikor a baba 9 hónapos volt, a pasi lebukott az asszonynál, ekkor eldurvult a helyzet. A szerető nyíltan kiteregette az igazságot, a pasi meg mindent tagadott azt akarta elhitetni a feleségével, hogy egy egyéjszakás kapcsolat volt csupán és abból fogant a gyerek...pff. A nő elhitte!!! (vagy csak úgy tett) A pasi nem tudom, hogy éli meg de a feleség azóta szenved viszont nem lép mert teljes anyagi függésben van és két saját kamasz gyereküket nevelik. Saját elmondása szerint beteg a lelke mostanra már . Nagyon közeli ismerőseimmel történt. Mindenki aki erről tudott megmondta, hogy nagy hiba a felség részéről tovább ebben a kapcsolatban szenvedni, hosszú távon megbetegítő...
2018. ápr. 3. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!