Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt barátnők/menyasszonyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt barátnők/menyasszonyok/feleségek, amikor kiderült, hogy a párotok félredugott és/vagy érzelmileg is megcsalt, miért bocsátottatok meg neki?

Figyelt kérdés

#megcsalás #nincsbocsánat
2018. ápr. 2. 23:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

Érzelmileg csaltak meg.

Szeretem, nem akartam több éves kapcsolatot eldobni. Megbocsátottam, azóta is együtt vagyunk.

2018. ápr. 3. 11:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az offért, de kérdésem lenne: ilyen esetben hogy lehet a bizalmat visszaszerezni? Mert írtátok páran, hogy nem feltétlen rúgtátok ki a párotokat (vagy nem egyből), hanem adtatok neki még egy esélyt. De hogyan lehet ilyenkor a bizalmat visszanyerni, mivel, hogyan?
2018. ápr. 3. 17:28
 13/17 A kérdező kommentje:

na igen, ez jó kérdés utolsó!

számomra ez rejtély.

én úgy vagyok vele, hogy nem tudok és nem is akarok újabb esélyt adni, ha egyszer már átbasztak.

2018. ápr. 3. 17:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Én próbálnék beleérezni a mások helyzetébe, ezért nem feltétlen rúgnám ki, viszont valóban érdekelne, hogy milyen eszközökkel lehet úgymond a bizalmat visszaszerezni. Mert honnan, milyen jelekből láthatja a megcsalt, hogy az illető visszaeső és milyen esetek mutatnak rá, hogy egyszeri eset volt feltétezhetően és észhez tért a megcsaló?

A másik ami érdekelne: mi számít nagyobb bűnnek?: félre d*g*$ vagy ha pl. valaki szerelmemnek szólatja a másikat vagy hasonlók?

2018. ápr. 3. 17:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy barátnőm, 17 volt akkor, én 19, volt egy szinte csak pasikból álló baráti köre, ilyen füves, rapper gyerekek, én próbáltam, megszakítani köztük a kapcsolatot, de nagy hiba volt, mert a barátnőm emiatt csak méginkább ellenem fordult...szóval a lényeg, hogy én nem jártam ebbe a társaságba. Egy alkalommal amikor fent volt (már szinte 1 éve voltunk együtt ekkor), smárolt egy sráccal és rá egy hónapra a szemem láttára flörtölt egy buliban ugyanezzel a sráccal. Amikor megondtam neki, hogy én megyek haza és, ha akar jöjjön, ha nem akkor maradjon, akkor csak a fejét megrázta, hogy ő marad és dumált tovább a sráccal. Nagyon ki voltam. Hajnalban jött egy üzenet, hogy "rájöttem te kellesz", aztán lassan próbáltam neki megbocsátani...valamennyire össze is jött, de 2-3 hónapra rá, én elmentem haverokkal egy erdei buliba, (semmi nem történt, egész éjjel kártyáztunk), ő azt mondta, ha én oda elmegyek akkor neki nemcsak buli lesz. Meg is tette. Aznap éjjel lefeküdt a haveri köréből egy másik sráccal (nem azzal akivel smárolt és flörtölt). Ez után én nagyon ki voltam, ő is nagyon bánta, de néha mégis éreztem, hogy közelse bánja tiszta szívből. Erre rá 1-2 hétre jött a szülinapja, kb 4 napig éjjel nappal fent volt ezekkel a haverjaival és azt hazudta nekem, hogy azok a srácok akikkel megcsalt nincsenek ott, később elmondta, hogy ott voltak. Én még ezt is megakartam bocsátani neki, de erre rá nemsokra már szakítottunk, hasonló gusztustalanságokat művelt a szakítás napjaiban is velem.

Tanulság: Hiába, hogy nagyon szeretsz valakit, vedd elő a józan eszed, nyisd ki a szemed és, ha látod, hogy a párod nagyon bánja, tényleg szívből, lélekből, akkor megbocsáthatsz, ha megtudsz. Ha nem így van, ha csak gyanúját is látod annak, hogy nem is bánja igazán, vagy nem változik meg, akkor bármennyire is szereted, lépj ki abból a kapcsolatból végleg.

Azóta se volt olyan hosszú kapcsolatom, de voltam sokkal szebb, kedvesebb, őszintébb(nem egyszerre :)) ) lányokkal. 22F

2018. ápr. 3. 21:29
 16/17 anonim válasza:
Nekem az egyik baratnomet megcsaltak erzelmileg. A baratnom es baratja mar 2 eve egyutt voltak, kicsit elhidegultek, nem beszelgettek annyit stb.. A srac pedig vagyott a beszelgetesre, kicsit tobb erzelemre. Es megismerkedett egy lannyal, akivel egyre tobbet beszeltek. Igaz egyszer elcsattant egy csok. A baratnom bararja ezt elmondta neki, igaz egy nagyon nagy veszekedes lett az egeszbol. De a vegere, megbeszeltek, inkabb elordibaltak, hogy miert tortent ez. A baratnom eszbe kapott, hogy nem foglalkozott mar annyit a kapcsolatukkal. Azota boldogabbak mint elotte, nagyon sokat beszelgetnek, ujra randiznak, foglalkoznak egymassal.
2018. ápr. 3. 23:10
 17/17 anonim ***** válasza:

"De a vegere, megbeszeltek, inkabb elordibaltak, hogy miert tortent ez. A baratnom eszbe kapott, hogy nem foglalkozott mar annyit a kapcsolatukkal. Azota boldogabbak mint elotte, nagyon sokat beszelgetnek, ujra randiznak, foglalkoznak egymással."

Talán kevesebb válás lenne, ha több ilyen értelmes ember lenne, mint az említett megcsalt hölgy...

2018. ápr. 4. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!