Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mik a tapasztalatotok a menyasszonyok sminkjével kapcsolatban?
Szerintem ezen ráérsz akkor agyalni, ha lesz barátnőd... nem bántásból, komolyan.
Amúgy valamelyik nap pont láttam az arckönyvben egy menyasszonyt "próbasmink" c. képpel, konkrétan nem ismertem fel, csak a neve alapján, szörnyen nézett ki... a lányok meg ott olvadoztak, hogy milyen gyönyörű (alapból am tényleg nem ronda, de ezzel a vakolattal a cirkuszi bohóc hozzá képest hamvas bőrű természetes szépség)... vicces volt.
"...és ha lesz is valakim..."
Ne félj, nem lesz.
that male entitlement tho lmao
menj vissza az óvodába
Én pl. nő vagyok és utálom a sminket, sosem kentem magam és az esküvőmön sem fogom.
Viszont: szerintem ne akarjuk már egymást megváltoztatni. Vagy válassz olyan barátnőt, aki nem sminkel, vagy ha meg sminkel, akkor fogadd el, hogy ő meg így érzi jól magát. Egyébként nem hiszem, hogy ez egy olyan kardinális kérdés, hogy egy házasság ezen múljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!