Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok! Szoktatok azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok! Szoktatok azon aggódni, hogy nem lesztek szépek?

Figyelt kérdés

Olyan sok képet néztem mostanában, hogy teljesen beparáztam. Szinte mindenki gyönyörű menyasszony volt és attól félek, hogy én nem leszek olyan szép. Szürke egérkének érzem magam mások mellett.

Tudom, hogy magamnak és a páromnak kell megfelelnem, de azt se szeretném, ha a fél város azt suttogná, hogy milyen csúnya voltam. :(

2016. jún. 13. 18:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kicsit én is aggódós vagyok ami az esküvőt illeti.Még csak most döntöm majd el,hogy milyen ruhám,cipőm lesz pontosan,ill haj,smink stb.Nálunk kis esküvő lesz szóval annyira nem viszem túlzásba.Ami számomra fontos,hogy minden letisztult legyen és laza.Nem kell kiló smink főleg nyári esküvőre,se semmilyen csilivili kiegészítő.Nem lesz műköröm,műszempilla stb mert am is tudom,hogy nem érezném jól magam ilyenekkel.Hétköznap sem használok,persze lehet vannak akik már megszokták és ezek nélkül utcára sem lépnek ki :) Fontos azért,hogy neked is legyen egy elképzelésed arról milyen szeretnél lenni nagy napon.Nézz szét neten is annyi ötlet van mindenre.Ha bizonytalan vagy csináltass próbasminket,frizurát.Azt meg felejtsd el,hogy nem lennél szép meg ilyenek :P :) Nem tudjuk hogy nézel ki,hogy magas vagy ,alacsony,vékony,molett,de minden alkatra meg lehet találni a megfelelő ruhát is.Kicsit több önbizalmat! :)
2016. jún. 13. 18:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne izgulj ezen, a párodnak és a családodnak te leszel a legeslegszebb :) a többi nem számít. Ha boldog vagy úgyis ragyogsz. Sok boldogságot!
2016. jún. 13. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Picit talán aggódtam smink meg frizura terén (főleg, hogy hogy rögzíti az élővirágot a rövid hajamba a fodrász XD ), meg hogy a nyitótánc, amire koreográfiát tanultunk, az hogy fog sikerülni. Meg kíváncsi voltam, mi lesz a vőlegényem reakciója a ruhámra, amit ő nem látott egészen a szertartásig.

Azon viszont nem aggódtam, hogy nem leszek szép, mióta felpróbáltam a szalonban azt a bizonyos ruhát, ami alapján az enyém készült. Amúgy egy átlagos kinézetű csaj vagyok, de aznap királynőnek éreztem magam minden tekintetben. Az ember ragyogni kezd, és kizárt, hogy ne legyen szép.

2016. jún. 14. 12:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Ki nem szrja le, hogy xy mit gondol. A páromnak smink nélkül is gyönyörű vagyok, a családomnak is, akkor miről beszélünk?

Nem mázoltattam ki magam (csak kis szemhéjfesték), a hajam is egyszerűre készült (egy-két tincs becsavarva, meg elöl eltűzve az arcomból), egy empire-stílusú laza ruci, és sokkal szebbnek éreztem magam, mint akiken 15 kiló máz meg hajlakk van.

De egyik ismerősömnek még ennyi sem volt. Megmosta a haját, tűztek bele oldalt egy virágot, a sminkje pedig szemspirál volt (egyéb vakolat nuku). A ruhája is térd fölé érő csipkés-virágos, majdnem "nyári ruha", csak azért elegánsabb.

2016. jún. 15. 09:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Minden menyasszony gyönyörű.
2016. jún. 16. 02:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekunk szeptemberbe lesz. Haj es smink miatt izgulok. Hogy a fatyolt jol tuzze bele nehogy elhagyjam balszerencsemre es a nyitotanc miatt izgulok. Hidd el magamban minden hibat megtalalok en is, de aznap tudom h minden rendben lesz, szep leszek. Nyugi, te is gyonyoru leszel ;)
2016. jún. 16. 11:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Én sem fogok nagyon kiöltözni. Visszafogott leszek, mint ahogyan szoktam is. A frizura meg a smink miatt nem aggódom, mert bár most fodrász és sminkes készíti, de ha nem sikerül jól, akkor lemosom és megcsinálom magamnak. Attól félek, hogy nem áll jól a ruha, vagy túl egyszerű (a párom szülővárosában lesz a lagzi és ott sokkal csicsásabbak szoktak lenni a menyasszonyok, meg ilyen hülyeségek jutnak az eszembe. :)
2016. jún. 16. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Milyen ruhad lesz? Feher? Abroncsos?
2016. jún. 16. 20:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Fehér színű, düssesz. A ruha eleje az ilyen, csak nincs rajta virág, meg nem uszályos.

[link]

+ nekem mások a méreteim, mint ennek a modellnek (én 173 cm, 53 kg vagyok)

Fülbevaló és kristályos övet fogok hozzá viselni, és ilyen csokrot: [link]

2016. jún. 16. 21:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szép. Elegáns. Amúgy a kevesebb néha több, van ami már inkább gagyi. Nagyon szép leszel.
2016. jún. 17. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!