Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvesek menyasszonyok! Nem sokara lesz az eskuvom, akinek ebben az evben lesz még ti hogy vagytok? Volegenyetek?
Nekem jövő héten lesz a lagzim. Nyugodt vagyok. A szervezés miatt nem idegeskedek, tudom, hogy mindent megtettünk, amit tudtunk, ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretnék, hát így jártunk. :) A kapcsolatunk nem fog változni. Már több mint 2 éve együtt élünk, újdonságot nem tartogat a házasélet.
Várjuk, ott szeretnénk már lenni, bulizni egy nagyot. Az a furcsa, hogy tudom, hogy mi hogy és mikor fog történni, csak még nem tudom elképzelni, hogy én leszek a menyasszony. Olyan, mintha kívülről látnám magam.
Nektek mikor lesz a lagzitok?
Nekunk szeptemberben lesz :) orulok h nyugodt vagy, kivanom minden rendben legyen. Mi is egyutt elunk 8 honapja.
Akkor nem vagyok azzal egyedul h nehez elkepzelni h mindenez velunk tortenik :)
Nekünk is jövő héten lesz. Igaz mi egy szolidabb esküvőt csinálunk, 25-en leszünk. Már van egy kislányunk, így hozzá alakítottuk az elképzeléseket. Bár,ha nem lenne sem lett volna sokkal nagyobb, így is picit zavarban érzem magam,hogy mindenki engem néz majd. 😊
Egyébként nyugodt vagyok,minden kész van. Ruháink itthon már 2 hete. :-) Nagyon várom már, szeretnék már ott tartani.
Az ételek és italok terén nem aggódom, mert étteremben lesz,gondolom nem fogy el semmi.:-)
Nagyon koszonom :) Nektek is sok boldogsagot es minden jot csinalok :)
Elhiszem h faraszto es nekunk vasarnap reggel 10korul menni kell vissza pakolni,kulturhazat takaritani, az italszolgaltatoval rendezni amit kell..
Ne izgulj, csodás lesz minden! :)
Nekünk szeptember végén lesz az esküvőnk, szintén kis létszámú, kb. 30 fős lesz, és igazából a fő dolgok (helyszín-anyakönyvvezető-lelkész-ruha-zene-fotós) már megvannak, az "apróságok" vagyis a részletek - amiből rengeteg van - azok még csak most jönnek. Eléggé besűrűsödik a végére, de igazából mi csak egy hónapja álltunk neki a szervezésnek, párom májusban kérte meg a kezem :) Mostanában érzem, hogy feszültebb vagyok, de olyankor elég csak ránéznem a leendő férjemre, aki maga a megtestesült nyugodtság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!