Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Menyasszonyok ti akarnatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok ti akarnatok tudni, hogy a volegenyetek felrelepett?

Figyelt kérdés

a volegeny elcsabitott es par alkalommal lefektetett, nem mondta hogy jegyben jar , laza kapcsolatban vagyunk lassan fel eve, a pasi lebukott a menyasszony ramirt ma facen, mit mondjak neki ha a pasi megtiltotta.hogy bevalljam az igazat ?

22/L 24/F

2014. szept. 29. 00:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
6%
ha neked nem számit annyira a pasi akkor ne buktasd őt le... hátha rendezi sorait és megjavul. bár aki 1x félrelépett az félrefog utána is...
2014. szept. 29. 00:09
 2/29 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem a nőnek JOGA VAN tudni erről! Én elmondanám, és azt is, hogy te nem tudtál róla.

Persze téged is utálni fog, de majd belátja, hogy ez a pasi hibája.

2014. szept. 29. 00:13
 3/29 anonim ***** válasza:
97%
Én elmondanám a csajnak. Nem hagynám, hogy egy ilyen pasi bármit megtiltson nekem. Úgyhogy már csak ezért sem hallgatnék. Különben is, ez nem egyszeri félrelépés volt, hanem fél éve tart.
2014. szept. 29. 00:14
 4/29 anonim ***** válasza:
96%

Első, a "pár alkalommal" lefektetett mondat alapján nem nagyon van mentegetőzni valója a pasinak.

Ha egyszer félremegy részegen, eltitkolható a menyasszony elől, de rendszeres csalásról joga van tudni. Főleg, hogy lehet nem a kérdező az egyetlen szerető

2014. szept. 29. 00:14
 5/29 A kérdező kommentje:

ez nem egyetlen alkalom reszegen, es o hajtott ram.

nagyon rossz a lelkiismeretem ,hogy ezt tettem a menyasszonynak nem akartam rosszat

2014. szept. 29. 00:18
 6/29 anonim ***** válasza:
35%

Mi az hogy fėl ėve együtt vagy valakivel es te most tidtad meg hogy hoppa menyasszonya van?? Ez neked kedves kerdezo nem tünt fel???

Vagy tudtad te ezt csak a menyaszony tudta meg most!!! Ha ez igaz akkor mind2 szegyelhetitek magatokat!!! Hogy igyis bele mentel egy kapcsolatba ahol csak kihasznalt szertö lehetsz,fe ha tevedek en kerek elnėzėst tõled!

Kerdesedre a valasz:en nem.mondanàm el a menyasszonynak de a pasira tobbe ra sem nėznėk !!! Felejsd el szajki most ebbol a kapcsibol mert meg te is kerulhetsz a.menyasszony helyeben!

2014. szept. 29. 00:24
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez a pasi ritka egy s..gfej. És mi az, hogy megtiltotta? Hidd el, jobban jár a menyasszony, ha megtudja az igazat, és még időben le tudja koptatni.

Egyébként ne legyen lelkifurdalásod, itt nem te vagy a hunyó, hanem a férfi.

2014. szept. 29. 00:49
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom szexkapcsolatban vagytok, vagyis nem is érdekelt a magánélete. Ehhez jogod van, de ha már kiderül, hogy ilyen aljaemberrel feküdtél össze, ne alázd meg magad azzal, hogy folytatod a dolgot. Másrészt én nem hagynám, hogy a csaj összekösse az életét egy ilyen emberrel. Gondolod hozzámenne, ha tudná, hogy szeretőt tart? Te szeretnéd, ha veled ezt eljátszanák? Teljesen lényegtelen, mit gondolnak rólad: ne hazudj azért a szánalmas senkiért. Mi az, hogy megtiltotta? A 3 éves gyereke vagy? Vagy kije? Nem tudtál a barátnőről, nem hibáztál. Eddig. Én a helyedben őszintén elmondanám, mi a helyzet. És igen, természetesen én tudni akarnám, ha félrelépett. Nincs az az isten, hogy hozzámenjek ahhoz a férfihoz (vagy egyáltalán emberszámba vegyem), aki rendszeresen félrejárt mellettem, ameddig a dekorációt válogattam az esküvőnkre. (Házasság előtt kb. olyan durva, mint terhesség alatt csalni.) Ha megtudnám, azonnal dobnám a pasit, és hálás lennék, amiért nem követtem el életem legnagyobb hibáját. Ne gondold, hogy ha nem vallod be a dolgot, ők majd összeházasodnak, és boldogan élnek.. a pasi ugyanúgy csalni fogja. Mindenképp válás lesz belőle. Lehet benned annyi szolidaritás, hogy a nő kezébe adod az infót, hogy legalább döntése legyen, belemegy-e így a házasságba. (Lefogadom, hogy nem.)
2014. szept. 29. 00:56
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, én a pasi fb üzeneteit vagy amilyen írásos nyomod van, azt is mellékelném. Csak hogy tényleg ne tudja beadni a szokásos "Ez a nő őrült, szerelmes belém, ezért mond ilyeneket" dumát neki.
2014. szept. 29. 01:00
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudni akarnám, igen!
2014. szept. 29. 05:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!