Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok ti akarnatok tudni, hogy a volegenyetek felrelepett?
a volegeny elcsabitott es par alkalommal lefektetett, nem mondta hogy jegyben jar , laza kapcsolatban vagyunk lassan fel eve, a pasi lebukott a menyasszony ramirt ma facen, mit mondjak neki ha a pasi megtiltotta.hogy bevalljam az igazat ?
22/L 24/F
Szerintem a nőnek JOGA VAN tudni erről! Én elmondanám, és azt is, hogy te nem tudtál róla.
Persze téged is utálni fog, de majd belátja, hogy ez a pasi hibája.
Első, a "pár alkalommal" lefektetett mondat alapján nem nagyon van mentegetőzni valója a pasinak.
Ha egyszer félremegy részegen, eltitkolható a menyasszony elől, de rendszeres csalásról joga van tudni. Főleg, hogy lehet nem a kérdező az egyetlen szerető
ez nem egyetlen alkalom reszegen, es o hajtott ram.
nagyon rossz a lelkiismeretem ,hogy ezt tettem a menyasszonynak nem akartam rosszat
Mi az hogy fėl ėve együtt vagy valakivel es te most tidtad meg hogy hoppa menyasszonya van?? Ez neked kedves kerdezo nem tünt fel???
Vagy tudtad te ezt csak a menyaszony tudta meg most!!! Ha ez igaz akkor mind2 szegyelhetitek magatokat!!! Hogy igyis bele mentel egy kapcsolatba ahol csak kihasznalt szertö lehetsz,fe ha tevedek en kerek elnėzėst tõled!
Kerdesedre a valasz:en nem.mondanàm el a menyasszonynak de a pasira tobbe ra sem nėznėk !!! Felejsd el szajki most ebbol a kapcsibol mert meg te is kerulhetsz a.menyasszony helyeben!
Ez a pasi ritka egy s..gfej. És mi az, hogy megtiltotta? Hidd el, jobban jár a menyasszony, ha megtudja az igazat, és még időben le tudja koptatni.
Egyébként ne legyen lelkifurdalásod, itt nem te vagy a hunyó, hanem a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!