Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok ti akarnatok tudni, hogy a volegenyetek felrelepett?
a volegeny elcsabitott es par alkalommal lefektetett, nem mondta hogy jegyben jar , laza kapcsolatban vagyunk lassan fel eve, a pasi lebukott a menyasszony ramirt ma facen, mit mondjak neki ha a pasi megtiltotta.hogy bevalljam az igazat ?
22/L 24/F
Már delesg vagyok, tavaly voltam menyasszony...
Persze, hog tudni akarnám, nem mennék olyan emberhez hozzá, aki megcsal, és megaláz, más szoknyák után fut.
Ha házasként tudnám meg, akkor elválnék.
Te azok után, hogytudod elkötelezte magát nég hallgatsz arra, amit mond? Akkor vele is maradtál? Hát, gratulálok.
Szibted a menyasszony miért írt rád? Mert sejt valamit, de nem mer úgy lépni, hogy csak gyant( bár ha én ilyneket gyanítanék sem mennék hozzá, hisz hol a nbizalom...?)
Mi van?
Egy felnőtt, cselekvőképes embernek meg tudják tiltani, hogy nyilatkozzon bárkinek is???
Persze, hogy azt mondta a pasi, hogy nem beszélhetsz a menyának! Miért mit mondott volna? Persze kisszivem, teregesd csak ki a szennyest a leendő feleségemnek, végül is ezért dugtalak titokban...
Nem mondta, hogy jegyben jár??? Ha a menyasszonya ilyen könnyen megtalált téged fb-on, nyilván te is ilyen könnyen megkereshetted volna a pasit miután aláfeküdtél, és láthattad volna...ami így is volt, csak most egyszerűbb azt írni, hogy te nem tudtál róla!
Nyugodtan homályosítsd csak fel a leendő feleséget!
Ha rákérdezne a menyasszony, persze hogy elmondanám. Azt is (ha igaz), hogy nem tudtam, hogy van valakije. Alap.
("Elcsábítani" és "lefektetni" azért nem lehet valakit akarata ellenére, csak furán fogalmaztál.)
Már miért lenne ugyanolyan hibás a kérdező. MOndjuk szerintem tudta, hogy a hapsinak van "komoly" kapcsolata, hiszen az ilyen szeretőket jól kordában kell tartani, hogy egy véletlen sms, vagy telefonhívás nem borítson mindent!
De ettől ő még nem tartozik senki felé elszámolással, hacsak nem ő is párkapcsolatban élt! Nehogy már még a független fél legyen felelős a másik, nem független fél félrelépéséért!
Azėrt hibàs a kerdezö ahogyan te is irtad utolso hogy tudta hogy kapcsolatban all a pasi. Erre o belement ebbe a jàtekba. Gondold magad a mennyasszony helyzetebe,te kit tartanal hibasnak??1 .persze a volegeyn,de szerintem a szeretorol sem lenne jo velemenyed ugye???
Mind 2 hibasztolnàd??en igen!
Mert nem tisztesseges ebben a helyzetben a volegeyny de a szeretö sem !!! Nyilvan a menasszony.volegeny kapcsolataban valami nem teljes ezert lephetet be a 3 szemely is. Na de a szerető mosg mit akar pampogni ha tudta hogy a pasi mar volegeny?????elarulja??es?most akarja megmenti a mennyaszonyt??amikor lefekudt a pasival akkor erre nem gondolt a kėrdező??? Ne most jatsza a tisztesseges együtt ėrzö not! Azt mondom tiszta normàlis a kerdezo ha nem fekszik le a pasival es ugy ertesiti a.mennyaszonyt kilezdet velem a volegenyed stb.. ez igy igyenes ut lett volna... na de igy fėl ev utàn???
ne már, megint itt van a 44%-os, aki tönkretesz minden fórumot folyton:S
én letiltanám a csajt, semmi közöd a nyomorult kis életükhöz, baromi szánalmas, hogy egy idegenre ráír ismeretlenül ilyennel. én nem mondanám meg, aztán meg rám haragudna, főleg ha kis helyen éltek, még pletykálna is rólad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!