Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok, akik varrattáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok, akik varrattátok a ruhát! Megosztanátok velem a tapasztalataitokat, véleményeteket?

Figyelt kérdés
Hogy értékelitek? Jobban jártatok így, mint kölcsönzéssel? Elégedettebbek vagytok? Próbáltatok előtte szalonban? Miért döntöttek végül a varratás mellett? Nekem jövőre lesz az esküvőm, most kezdtem el ruhát keresni. Azon gondolkozom, hogy esetleg varratni fogom. Szólnak a varratás mellett és ellen is érvek. Aki esetleg varratta, és nagyon elégedett volt a varrónővel/ruhatervezővel, és budapesti vagy környéki, leírná a címet is, hol varratta? Mennyibe került a ruha varratással?

2016. aug. 1. 06:55
 1/2 anonim ***** válasza:
90%

Én nem akartam hagyományos (abroncsos) esküvői ruhát, ezért döntöttem a varratás mellett. Nem voltam előtte szalonban.

nézegettem online képeket menyasszonyi ruhákról, számomra a legtöbb tucat kategória volt. Valami egyszerű de különlegeset akartam, végül találtam ilyet online, amit meg lehetett volna rendelni, azt meg nem vállaltam volna be. Na így jött a varratás. Nekem 13 ezer forintért varta meg a ruhát a varrónő (vidéken), anyagot 5 ezer forintért vettem, ill. csipke volt hozzá otthonról. Ennél olcsóbban nem hiszem hogy ki lehetett volna hozni. Nagyon sokan dícsérték a ruhát, el se akarták kérni, hogy mennyibe került. Én abszolút elégedett voltam.

2016. aug. 1. 13:48
 2/2 anonim ***** válasza:
88%

Egy barátnőm most megy férjhez szeptemberben, és ő varratta a ruháját (már kész van). Egy ismerős varrónő anyagáron megvarrta neki.Ő nagyon boldog vele,egy egyszerű szabású,csipkedíszítéses, abroncs nélküli ruháról van szó.

Neki így kb. 20ezer forintba került,de ugye nem volt benne munkadíj.Nem tudom a varrónő nevét sajnos.Szerintem ha kifejezetten egyszerű fazonokban gondolkodsz,érdemes megfontolni a varratást.

2016. aug. 2. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!